En bild ifrån kvällen i Miami

Ingen har väl missat matchen inatt antar jag och att Floyd Mayweather vann och fortfarande är obesegrad. Vilket i sig är helt sjukt. 50 matcher… Jag såg inte matchen själv men jag är bekant med många i hans crew så fick många sms och snapchats inatt ifrån Vegas!

Har ju faktiskt också träffat Floyd flera gånger och den första gången är väl den roligaste. Vi var i Miami och blev inbjudna till hans bord. Sedan följde vi med honom och hans vänner på strippklubb, där vi togs till ett privat rum gömt längst bak i klubben, golvet bokstavligt talat fylldes av dollarsedlar och sedan blev vi fotograferade av paparazzis. Det var rena hysterin runt Floyd och vart vi än gick så blev vi eskorterade på led av ca 10 riktigt stora livvakter. En kväll fick vi också följa med till hans penthouse på efterfest där han bland annat visade oss en stor kappsäck fylld med klockor i diamater värda säkert flera miljoner kronor. Han är en speciell man den där Floyd Money Mayweahter men jag gillar honom ändå.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna