Här kommer lite fler härliga pics ifrån gårdagen.

Dessa tre första bilderna är signerade Lisa Höök.

Egentligen totalt ovärt att ta med sin egna stora systemkamera när det står så många proffsiga fotografer utanför och fotar en. Inte sant?

Squad goals!

Älskade Lojsans outfit, kappan lånade jag av Presskontakterna men den passade henne så mycket bättre än mig. Ska dock få till någon snygg outfit med den jag också för den är så fin. Som sagt så har jag verkligen fått en dille på gult nu hehe.

And guess who bought a fkn Chanel bag yesterday? Ana banana. Hur roligt? ”Välkommen till Chanel-klubben” (som Dasha sa till mig när jag köpte min första) hehe.

Valerie var min favoritvisning igår (förutom Björn Borg då som var GRYM) men mer om den senare…. Väldigt mycket ruched/ drawstring plagg nu vilket är grymt snyggt.

Jag och the one and only Moa Mattson!

Ett litet lunchstopp på Snickarbacken 7. Ett av mina favoritställen i stan, det är så mysigt, genuint och fantastiskt god mat för en liten peng. Igår hade de godaste soppan! (Dagens soppa är en favorit hos mig)

Nu ska jag iväg på grab and run hos ett presskontor och sen blir det presslunch för Wahlgrens Värld. Vi hörs senare. Har skit bråttom nu insåg jag hehe. Hej!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna