Sitter just nu och väntar på mitt frukostsällskap medan jag läser lite i kommentarsfältet här på bloggen och måste bara skriva ett inlägg om den ovanligt negativa energin det har varit ifrån er på senaste för jag förstår inte riktigt varför den har kommit. Har b.la fått klagomål på att jag skriver skrytigt och drygt men det är inte alls meningen och jag tror att det har med att göra hur ni läser bloggen isf. Detta kan jag iofs även få höra väldigt ofta ifrån vänner också eftersom att jag är den personen som skriver ”ok” och inte använder emojis hehe. Men det är så tråkigt när ni bara klagar och det har väldigt mycket klagomål på senaste på småsaker som i ärlighetens namn är ganska irrelevanta för er att kommentera.

Skrev exempelvis att jag lagt ner ca 6 timmar på frågestundsinlägget (om inte mer) och då fick jag denna kommentaren…

”Jag förstår att folk kan tycka att det tagit lång tid att få svaren men jag förstår inte riktigt hur du menar med att det ”faktiskt tagit dig 6 timmar att sätta ihop detta” är en anledning? Eller hur jag ska formulera mig. ‘Vanliga’ arbetsdagar är på 8-9 timmar så att ett inlägg tagit dig lite mer än en halv arbetsdag är väl inget att märka ut i och med att bloggen är ditt jobb? Förstår inte relevansen i att nämna tiden i o med att alla lägger ner tid på sina jobb. Vill man poängtera att man jobba extra hårt eller mycket med ett inlägg finns det andra sätt att uttrycka det på, om det nu är det du menar och vill ha sagt med ditt räknande av timmar.”

Det enda jag gör om dagarna är ju inte att skriva blogginlägg. Det är snarare det som tar minst tid när man lägger ihop allt. Det är allt runt omkring som tar tid. Möten, svara på mejl, jaga samarbeten, lägga upp och redigera bilder till Instagram, gå på events etc. Ville därför bara berätta för er att det varit lite kämpigt att hitta dessa 6 timmarna de senaste två veckorna med tanke på fashionweek och allt annat jag har gjort.

Hoppas ni kan vara lite snällare från och med nu. Det kommer både bli roligare för er och för mig i fortsättningen. Sen vill jag absolut ha konstruktiv kritik som exempelvis…

”Skulle bara vilja säga att din blogg är så mysig, har läst den i flera år. Tyckte det kändes SÅ kul och liksom genuint att se bilden på dig i svart tshirt och keps när du var på stan och osminkad. Personligen så hade jag gärna sett mer sånt på bloggen! Man förstår av dina inlägg att du är en väldigt jordnära, snäll och härlig tjej, och det hade varit så kul om det speglades mer i bilderna också. Missförstå mig inte, det är också superkul att se dig och dina girls när ni är piffade och posar för en duktig fotograf (ni är så fina hela högen!) men det känns så äkta att se vardagsbilder där du och ni liksom bara ”är” ? Det var något speciellt med den där bilden som gjorde att det kändes som om man fick se en skymt av den Hanna du är utanför bloggen liksom. All lycka till dig, kram!”

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna