Inlägg innehåller adlinks

God morgon gänget!

Lyfter alldeles strax mot London Heathrow. Och det här är dagens travel outfit. Älskar hoodien, den är fantastisk! Speciellt cut off shoulder biten. Så go get it!

Eftersom att både jag och Anna behöver spara pengar just nu så hade vi med oss mackor och kvarg att äta till frukost i bilen påväg till Arlanda. En frulle på flygplatsen går ju annars lätt på 150 spänn minst och då är den oftast inte ens god så det var ett smart drag tyckte vi.

Det ska bli så kul med en riktigt tjejweekend i London med mina bästisar!!!!!!

Wiiiiii är så taggad.


Dagens outfit:

Byxor med röda stripes här (klick!), keps här (klick!) , rosa sammetssneakers här (klick!) och hoodie med cut out shoulders här (klick!)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna