Detta blogginlägget är sponsrat av VISITFLANDERS och Brussels Airlines

(VINNARE VALD, GRATTIS CLARA ENEQVIST)

Vill du vinna en resa till Belgien tillsammans med en vän? I och med att Brussels Airlines släppt en ny typ av flygbiljettspaket som heter ”Hi Belgium Pass”, så har jag fått äran att tävla två sådana pass till mina läsare. Vinsten är med andra ord två stycken flygbiljetter t/r, Stockholm-Bryssel, obegränsad tågtransport i hela Belgien och inträde till en mängd turistattraktioner och museer i två valfria städer (passageraren bestämmer själv vilka) – inklusive guidade turer, cykelhyra med mera. Det innebär alltså att man måste fixa hotell själv.

Städerna man kan besöka är b.la. Bryssel, Gent, Antwerp och andra små charmiga småstäder i Flandern. Biljetten kostar vanligtvis endast 149 EUR. Priset gäller flygbiljetter i kategorin Check&Go som inkluderar 12 kg handbagage samt en mindre handväska. Biljettypen kan köpas 1,5–26 veckor innan avresa och gäller för ankomst torsdag, fredag eller lördag och avresa söndag, måndag eller tisdag.  Man kan vara borta i max sex dagar totalt. 

Jag var i Belgien tillsammans med Molly förra sommaren och vi hade det så himla mysigt. Bryssel och Belgien kanske inte är den första destinationen man tänker på när man ska planera en weekend-resa exempelvis. Men gud vad roligt det är att åka till lite annorlunda destinationer. Jag har verkligen fått upp ögonen för det på senaste.

Vi besökte lite olika städer när vi var där och mina personliga favoriter blev helt klart Antwerp och Gent. Fast åh, älskade Bryssel också. Gud kan inte bestämma mig.

Här åt vi en supermysig lunch i Antwerp..

I Gentse har dom den här supermysiga floden genom staden som vi åkte båt i.

Och i Bryssel hade vi en picknick!

Men nog om det, nu har ni ju chansen att vinna en resa till Bryssel för två personer. Det enda ni behöver göra är att kommentera det här inlägget med era planer för resan, vilka städer ni hade velat besöka om ni vann resan och vad ni hade velat göra där isf. Exempel ”Om jag vinner den här resan skulle jag vilja ta med min bästis, hade velat besöka Antwerp för att äta middag på den där pop up restaurangen Smokey Joe’s Garage som du besökte när du var i Belgien förra sommaren. Minns nämligen att jag ihåg att jag tyckte det verkade så himla mysigt”

Vinnaren måste bo i Sverige och resa före 31.03.2018. Datum är beroende av tillgänglighet, då det kan finnas utsålda flyg. Tävlingen avslutas och presenteras i detta inlägg om en vecka. Glöm ej att fylla i din mejladress!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna