Inlägg innehåller adlinks

Idag hade jag på mig det här…

// Skjortklänning här (klick!) – Lårhöga stövlar Steve Madden – Väska Givenchy //

Började morgonen med frukost på Twist and Tango som Gertrude bjöd in till. Vi var ett stort gäng bloggtjejer och jag älskar att alla är så gulliga och fina mot varandra. Det kändes verkligen som att vi satt ett stort gäng kompisar hemma hos någon och åt frukost för att vi lärt känna varandra så bra genom åren och alla events vi träffas på. Det är kul och det är speciellt för den här branschen är också väldigt ytlig.

Vi fick välja ett plagg var ifrån SS18 kollektionen så vad jag valde får ni se i januari 😉

Fick härligaste goodiebagen. Älskar när goodiebags är genomtänkta och bra. Det är två grejer jag tycker är väldigt viktiga när man har event det är:

1. Att alla går därifrån med en feel good känsla

2. Att man kommer hem, kollar i sin goodiebag och blir positivt överraskad.

Maten stod Mahalo Hälsocafét för och kan med handen på hjärtat säga att det var den godaste acai bowlen jag någonsin ätit (efter den här i Miami)… Kan inte fatta att jag fortfarande inte varit på deras café på Söder. Jag måste gå dit snarast! Jag kommer ju älska det OCH bli stammis!!!

Detaljbild på outfiten!

Nu måste jag fortsätta jobba med mejlen, vi får se vad jag hittar på ikväll. Det vankas fest i ”Justin Bieber huset” men osäker på om jag orkar åka dit (om Lojsan läser det här kommer hon ringa mig direkt och övertala mig att följa med). ”Justin Bieber huset” är för er som inte vet det huset Justin hyrde ute på Lidingö sist han hade konsert här i Sverige. Haha, det är så roligt att det kallas så…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna