Min helg i bilder

Fredagen startade med blogg-frukost i Vasastan. Därefter satte jag mig och jobbade på Berns i några timmar med Lojsan, svarade på mejl, bloggade och blev lite intervjuad. Tiden bara rann iväg och sen blev vi tvungna att springa då vi skulle på ”Justin Bieber husfesten”. Väl hemma inser vi även att vi glömt betala notan på Berns vilket var sååååå pinsamt. Tur som var hade även Molly möte där så bad henne gå och betala.

Det var kul ute på Lidingö för trots att det var mycket nya ansikten så var det även en hel del bekanta. Det var ju mest musik-branschfolk och där känner jag inte supermånga. Fri bar, uppträdanden från b.la. Nause och annat skoj.

Fick springa till Ica för att hinna handla middag innan de stängde. Anna hade nämligen precis kommit hem ifrån jobbet och vi skulle äta middag tillsammans.

Det blev vår paradrätt, tortilla pizzor med tryffelolja, ruccola och ost och skinka. Sen drack vi lite rosé till. Det kändes väldigt somrigt och det var nog sista gången jag tog ett glas rosé för året.

Mötte sedan upp Lojsans kille och hans vänner på Sturehof. Där Lojsan givetvis beställde hotshots… Det är hennes grej! Kommer föralltid tänka på henne när jag dricker hotshots tror jag för har nog inte gått en helg sedan jag lärde känna henne utan att jag sett henne med en hotshot haha.

Kvällen slutade inte där men cyklade hem innan det blev alldeles för sent.

När jag vaknade i lördags bokade jag in en power-talk med Olivia i London. Power-talk innebär alltså att vi båda tar en promenad samtidigt som vi pratar med varandra i telefon haha. Tror det blev hela 1,5 timme av tjatter om både det ena och det andra.

Olivia är en sån fantastisk människa och varje gånge efter att jag har pratat med henne så mår jag så bra. För vi reder alltid ut alla frågetecken och analyseringar vi har funderat på under veckan och hon har alltid så bra saker att säga och komma med.

Gick i Lill-jans skogen. Har aldrig gått där förut men mamma tipsade mig om den rundan så fick utforska mig fram (haha kan man säga så???). Det blev en supermysig runda men behöver lära känna rundorna lite bättre.

Köpte med mig lunch ifrån Reload hem och sen satte jag på hög musik i lägenheten och rensade garderoben ännu en gång inför bloppisen i söndags. Det är så härligt att rensa garderoben flera gånger.

När klockan närmade sig kvällen så tog jag en till promenad med Lojsan och Smilla (Lojsans killes ur gulliga hund). Vi gick runt Hagaparken. Men hann knappt gå långt alls förrän vi insåg att vi var tvungna att vända tillbaka.

Det vankades nämligen middag hemma hos hennes killes föräldrar. De är nämligen den gulligaste familjen ever och ville bjuda mig och Anna på middag. Jag menar hur många vänners pojkvänners föräldrar har man varit på middag hos? Bara det säger allt om dem.

Det bjöds på en krämig räkpasta och musslor.

Så himla gott!

Hade helt klart den mysigaste lördagen på länge. Först åt vi middag och sen satt vi kvar och pratade om både det ena och det andra vid matbordet. Vi försökte bland annat hitta både mig och Anna en varsin karl, men när jag visade upp några enligt mig lämpliga kandidater så blev jag total ratad av alla vi bordet. De alla var överens om att jag bör höja ribban haha. Skrattade så jag fick ont i magen.

Titta hur mys vi hade det!

Efter middagen blev det popcorn och Wahlgrens Värld och då skrattade jag ännu mer. Världens bästa tips är att göra popcorn i koksolja istället för vanlig olja, mycket godare och mycket bättre.

Det blev söndag och vankades bloppis! Här är ungefär hälften av allt jag hade med mig. Har kvar en hel del också. Antingen tänker jag be min syster sälja det på Instagram eller så tänker jag att det blir en till bloppis snart. Kanske borde dra ihop en i Göteborg? Har sett att några av er efterfrågat det. Hade det varit intressant?

Jag, mollsan och mamma.

Stort tack till Sofacompany för att vi fick vara i deras showroom också.

Pappa tog denna bilden precis när vi öppnat dörrarna. Så mycket folk! Tack till alla er som kikade förbi och sa hej eller köpte något. Det är så roligt att få ett ansikte på er och extra glad blev jag när en tjej kom fram i min kollektion och sa att det var de bästa byxorna hon hade i garderoben. Hon hade på sig dessa (klick!)

Efter bloppisen var jag helt slut så gick och handlade en snabbis nere på Ica:n precis vid mig och sen la jag mig i soffan framför en serie. Men hann knappt 20 minuter in innan Molly smsade och frågade om jag ville ta en promenad med henne så då gav vi oss ut i Hagaparken på en lång prommis.

Vi pratade om att man verkligen ska ta vara på sina relationer och att jag behöver bli mer mottaglig när det kommer till killar. Jag är liksom alltid inne i mitt och mina vänner och söker inte ens kontakt med killar och då är det inte så konstigt att jag inte träffar någon heller eftersom att det utifrån verkar som att jag är obrydd och ointresserad. Fick därför ett uppdrag som jag ska genomföra nu hehe.

När jag kom hem igen så lagade jag tonfiskpasta till hög musik i köket och la mig i soffan och halvsov och slö tittade på serier resten av kvällen. (Armbandet jag bär är förresten ifrån Guldfynd by Bianca, älskar det Bianca!!!)

Har ni sett Hinsehäxan? Började titta på det igår och tyckte att det var så bra. Ska se nästa del ikväll igen. Gillar ändå svenska serier och speciellt när det är baserat på verkliga händelser.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna