Äntligen framme i Marocko! 

Var ändå lite skeptisk inför resan eftersom att min förra Marocko vistelse inte var den bästa men wow den här gången är jag helt såld. Känner redan att jag vill åka tillbaka hit trots att jag knappt hunnit komma hit haha. Vi bor på det lyxigaste resortet ever och har det helt för oss själva.

Här är mitt, Nicoles och Mollys rum.

Svirade genast om till klänning härifrån (klick!), skor härifrån (klick!) och örhängen härifrån (klick!) så fort vi kom till hotellet. Klänningen är lite mörkare irl, men redigerade den ljusare hehe.

Fick en mysig fin sjal, en massa deo doc produkter och ett paket med underkläder när vi anlände till hotellet. Det var så fint med rosenbladen och allt.

Och nu sitter vi här och bloggar och pratar om vegansk mat.

Snart blir det middag bland olivträden i trädgården. Hur mysigt?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna