WOW vilken middag setting. 

För det första så var vägen till middagen genom trädgården helt magisk då de lyst upp hela vägen med så många tända ljus att det var helt overkligt. Och om ni tittar på bilden så ser ni inte ens en tiondel av alla ljus som bara omringade det lilla tältet vi satt i och åt middag. Det var så mysigt! Det var nästan så att jag kände att nä, jag behöver inget matbord till nya lägenheten jag kan sitta såhär på golvet på kuddar och äta haha.

Nu ska jag hoppa till sängs för att gå upp tidigt imorgon och träna lite. Har äntligen blivit nogorlunda frisk ifrån förkylningen jag haft i två veckors tid nu. Ser fram emot att komma hem och träna till veckan! Nu tänkte jag skriva PING Lojsan men kom på att den jäkeln åker till Barcelona. Äsch, jag får köra själv.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna