Igår startade vi morgonen med yoga klockan 07 på hotellet. Jag har inte alls hittat avkopplingen i yoga ännu och har svårt att andas som man ska men ju mer jag testar på det desto lättare och skönare känns det för varje gång. Så det är bara att kämpa på!

Sen gick vi bort och åt frukost på samma ställe vi hade middag igår och nu ser ni ju lite bättre hur magiskt det är där. Det här hotellet är verkligen någonting extra. Helt klart ett av de lyxigaste och finaste hotellen jag någonsin bott på i varje fall.

Åt frukt, muesli och yoghurt till frukost.

Efter frukosten så fotade vi bilder för Deo Doc.

Tror de kommer bli så fina!

Älskar den här bilden på mig, Nicole och Molly.

Min skjorta kommer härifrån (klick!)

Sen blev det dags för lunch!

Jag älskar verkligen att testa nya mat och äta på restauranger men efter ett en sådan här helg med bara restaurangmat/ roomservice så längtar man verkligen hem till den vardagliga hemma lagade maten.

Poolhäng och podcasts!

Gjorde oss sedan i ordning för att åka till median och gå på marknad. Det var otroligt varmt eftersom att det fortfarande  var 37 grader där på kvällen och vi blev rekommenderade att täcka oss lite grann med sjalar, klänning över knä och axlar och så.

Det finns otroligt mycket fina mattor, stråväskor och fat just på dessa marknader. Även bra och billiga kryddor som saffran. Men eftersom att jag precis köpt lägenhet och håller på och renoverar för fullt där hemma så fick jag hålla i slantarna.

Det var jättemycket intryck och ljud på marknaden så efteråt var man helt slut. Men samtidigt så ville jag bara se mer. Jag älskar kontrasterna i livet och när man får uppleva kultur som inte alls är som hemma. Deo Doc tjejerna är exempelvis ifrån Iran, så vi pratade lite om det igår och jag hade så gärna velat åka dit. Det hade varit jättehäftigt.

Nog om marknaden efter den så…

Åkte vi till restaurangen Comptoir Darna typ 5 minuter därifrån som var supermysig. Den kändes så Marrakesh och det bästa av allt var den festliga, högljudda stämningen och magdansöserna som dansade på borden.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna