Alltså vilken dag!

Förlåt att det har ekat tomt här på bloggen men telefonen har gått på högvarv och jag har sprungit runt som en jag vet inte vad för att få allt klart och packa in i lägenheten. Så glad att Filippa varit här och hjälpt mig och att Herman hjälpte mig att skjutsa över alla grejer, sånna stjärnor. Fantastiskt också att hantverkarna var klara i tid, alltså hallå hur ofta händer det? De har gjort ett sånt bra jobb.

Tog givetvis med blommorna jag fick när jag fyllde år till nya lägenheten så att det skulle kännas hemtrevligt redan dag ett och wow vad mycket färska blommor gör ändå.

Den platsbyggda bokhyllan blev så jävla snygg att jag inte vet vart jag ska ta vägen och alla vänner som varit här och kikat idag har dött för den. Den är perfekt och det är så snyggt att den går ända upp i taket. Hantverkarna har byggt den på plats och världens grymmaste Louise har designat hela hyllan. Det är även hon som hjälpt mig med mycket i designväg i lägenheten och jag är så glad att jag hittade henne för utan henne hade inte lägenheten varit såhär snugg.

Heltäckningsmattan i sovrummet blev också svin nice. Man vill typ bara ligga på golvet inne i sovrummet och mysa på mattan haha. Den är så fin i färgen med, champagne liksom. Och sängen, den blev så fin till färgen på väggen och till mattan.

Och soffan kom ju också idag. And it’s amazing för den är så bred och så skön och man får plats så många i den. Den tar dock upp lite mer av rummet än jag trodde så vi får se hur stort matbord jag kommer kunna ha sen.

Tjejerna gick och köpte lite sushi i Fältan medan jag fixade i lägenheten. Vi löste ett provisoriskt litet soffbord av mina flyttkartonger och så la vi en handduk ovanpå så att det skulle se lite trevligare ut.

Både Olivia från London och Filippa från Norrköping kommer ju bo hos mig i helgen eftersom att min födelsedagsmiddag är imorgon. Så de är vi tre som har hängt hela eftermiddagen och fixat och donat. Så tacksam för att jag har så fina vänner som hjälper till.

Mamma och pappa är nämligen i L.A. så de har varit med på FaceTime haha. Mamma hade ångest imorse för att hon inte trodde att jag skulle klara flytten själv, man bara HALLÅ, jag är 23 år gammal jag kan nog flytta själv…. Men hon är ju så pedant så hon var oroliga att jag ej skulle städa hyllorna innan jag satte in saker haha.

När vi blev klara så korkade vi upp rödvinet och tog ett varsit glas i soffan och pratade ikapp. Vi har inte hunnit prata någonting på hela dagen då all tid gått åt att ställa i ordning och packa in saker. Gud, jag känner redan att jag kommer trivas så freaking bra här. Allt känns så rätt!

Invigde inte bara soffan och lägenheten utan också min nya tröja, ifrån Zara!

Visst är den fin?

Okej, nu har ni fått lite nice sneakpeaks på lägenheten men på min youtube kanal kommer det komma upp en video ifrån dagen så den får ni inte missa.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna