Inlägg innehåller adlinks

Okej, då kör vi en ”min helg i bilder”

Min helg började egentligen i torsdags eftermiddag när jag tog några glas vin med Becka och två killkompisar. Becka är en kompis ifrån Norrköping som precis flyttat upp hit. Det var supermysigt men sen kunde jag ju inte sova eftersom att jag skulle flytta in på fredagen och var så exalterad över det.

Hela fredagen var sedan ett enda stort stressigt moln, jag hade inte kunnat svara på vad min hund hette om någon hade frågat tror jag haha. Men sen framåt kvällen när Anna kom hem ifrån jobbet och vi beställde den obligatoriska flyttpizzan och drack lite rödvin så kändes det bättre. Anna kommer bo här några dagar nu då hon är i en flytt mellan två lägenheter men det känns bara jättemysigt.

Det var en obeskrivlig känsla att hänga i lägenheten den kvällen.

Kände mig så lycklig.

Vi drack vin, åt god mat och körde skvallermarathon och tjejsnack ända in på småtimmarna. Är så lyckligt lottad som har så fina vänner. Jag vet att jag sagt det förut men jag måste säga det igen, dom här tjejerna kan inte få tillräckligt med beröm.

När det blev lördag så drog jag och Filippa ut och sprang runt Djurgården. Väldigt imponerad över att vi orkade ta oss ut men oj vad skönt det kändes efteråt.

Sen satte vi på oss en ”casual chic outfit” som vi så fint kallar det.

Rutig skjorta härifrån (klick!) – Flared jeans härifrån (klick!) – Jacka Berskha men finns liknande här (klick!) – Sneakers här (klick!) 

Och så unnade vi oss en brunch på Riche.

Började med att skåla in helgen med en varsin Bellini.

Jag och Filippa åt Eggs Benedict och Anna och Olli Bookmakertoast.

Sen avslutade vi med lite kaffe..

Och så åkte jag och Filippa ut till Mall of Scandinavia med syrran och hennes kompis. Petra hade ett litet event där på Ellos butik så vi var där och kikade lite inredning till lägenheten. Hann även förbi H&M Home där jag köpte en kudde och två skålar och Zara där jag köpte födelsedagsklänningen som ni kan se nedan.

Allt om födelsedagsmiddagen vet ni ju redan…

Kan ju säga att jag mådde som jag som jag förtjänade i söndags…

Därför blev det genast ett stopp på Fältan för att köpa MAT!

Och så hjälpte Amandas kompis Zara mig med att bygga ihop den där förbaskade drinkvagnen som jag inte fick ihop i vloggen. Det tog oss kanske en timme men det var det värt för titta vad fint det blev.

Sen gick jag och Anna en jättemysig promenad runt Djurgården. Hösten har verkligen kommit nu. Träden var färgade i gult och orange, luften var krispig och det var en jättefin kväll. Det var så skönt att promenera bort lite drinkar ifrån lördagen och prata om livet och förväntningarna vi har på resten av året.

Hade på mig en as snygg jacka härifrån (klick!)

Fick en så komplimang av Anna som jag la på minnet och känner att jag vill lägga i min lilla ”komplimangsbox” eftersom att den gjorde mig extra glad. Hon sa att det är så fint av mig att jag alltid ser lösningar i saker och ting och inte ser problem. Samt att jag gärna bjuder in och bjuder med vänner och bekanta på diverse saker. Det gjorde mig jätteglad för det är precis så jag vill vara också.

Efter vår lilla promenad så blev vi upphämtade av Lojsan för att äta den traditionella söndagsmiddagen ute hos hennes killes familj ute i Djursholm. Denna gången blev vi bjudna på tomatsoppa och precis som sist vi var där så handlade halva middagens samtalsämne om att hitta en kille till mig haha. Så roligt!

Vi gjorde också lite ansiktsmask som ni ser ovan och så kollade vi på Temptation Island, drack choklad te och åt 88 godisar. Har ni smakat dom? De är sinnessjukt smarriga. Åt dem sist också. Mysigaste söndagen och bästa helgen. Kommer leva på det här länge. Tack alla som varit med och gjort den magisk!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna