Äntligen har jag landat lite efter helgens festligheter.. Den har verkligen gått i ett eftersom att jag först flyttade in hela fredagen och sedan hade min stora födelsedagsmiddag i lördags. Så nu ska ni få veta allt om den innan jag kör en lång ”min helg i bilder”. Redo?

Började kvällen med lite fix hemma hos mig tillsammans med Anna, Olivia och Filippa. Världens bästa Lorin kom och sminkade mig och hjälpte även de andra tjejerna med lite quick fixes.

Här är hon! Är så glad att jag hittat henne för jag brukar verkligen typ aldrig bli nöjd när jag blir sminkad av make up artister men nu har jag äntligen hittat rätt. Det blir verkligen lika fint varje gång.

Lojsan kom också förbi på ett glas innan vi åkte till middagen. Och just det klänningen jag hade på mig är ifrån Zara. Det är hur många som helst som har frågat. Köpte den tidigare på dagen så den finns kvar i butik! Kostade 599kr om jag inte minns fel.

En liten grupp-bild minus Filippa i köket!

När jag kom till Kasai där min middag var så stod några av tjejerna redan utanför och väntade och när Dani drog fram den här påsen höll jag på att kissa på mig. SKÄMTADE dom med mig? Hon, Lojsan och Anna hade gått ihop och köpt en present ifrån Chanel till mig och jag anade ju var det var eftersom att det finns en grej jag tjatat om länge därifrån och mycket riktigt så fick jag det! (Visar er senare idag vad det var… hehe). Så himla gulligt! Blev jätteglad.

Fick även flera presenter som jag inte öppnat ännu utan som fortfarande ligger kvar på restaurangen så ska dit idag och hämta dem och då kan jag visa allt, om ni vill se?

Några vänner hjälpte mig styra middagen så jag visste egentligen vad som skulle hända under kvällen förutom att vi skulle käka middag på ett av mina favoritställen, Kasai och sedan köra bord på nattklubben Bergmans. Vilket var så skönt för annars hade jag nog inte kunnat slappna av.

Första överraskningen var bara hela middag settingen, att de satt upp skyltar där det stod ”Hannas Birthday Bash”.

Andra överraskningen var min födelsedagstårta!

Så jävla rolig, älskade den!!! ALLA älskade den. Och god var den också.

Tredje överraskningen var när de kom in med champagne och tomtebloss samtidigt som det spelade en av mina absoluta favoritlåtar med Martin Garrix ”The Only Way is Up”. Oj, vad glad jag blev då. Vet inte vem det var som fixat det, men heads up!

Fjärde och den roligaste överraskningen var ju givetvis Bodyshoten som jag antar att ingen av er missat vi det här laget haha. På min förra födelsdagsmiddag så fick jag ju en bodyshot och inte vilken som helst utan min allra första så även i lördags fixade Dasha, Anna och Antonia en till bodyshot till mig vilket var så jäkla roligt. Jag förstod ju direkt vad som komma skulle när jag såg en kille i bar överkropp inbärandes på en bår att den var till mig haha. Och jag antar att det blir tradition nu!

Resten av kvällen spenderades på Bergmans tillsammans med massa andra vänner som också var där. Det var as roligt, men det var ju underförstått redan innan. Jag menar hur kan inte ett tjejbord på 16 tjejer  bli så maxat som det bara kan bli?

Resten av kvällen lämnar vi åt den här bilden haha!

Har verkligen de finaste, mysigaste, roligaste och knäppaste vännerna. Tack allihopa för en magisk kväll. Kunde inte önskat mig något annat ärligt talat.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna