Fick precis hem mina födelsedagspresenter ifrån helgen och ingen var väl mer exalterad än jag eftersom att jag inte hade öppnat några utav dem förutom det ifrån Chanel (den kunde jag ju inte hålla mig ifrån haha). Dessvärre så har de glömt/ tappat bort en av presenterna som var ifrån Gertrude så vi får verkligen hoppas att de hittar den.

Den första presenten jag öppnade var blommorna och kortet ifrån Linnea och Moa och vet ni vad jag fick? En tid hos en spådam. Hur roligt? Dör för denna presenten, det kändes så påhittigt och genomtänkt och är ju verkligen något man själv inte hade bokat in trots att man hade velat. Tack tjejer! Längtar redan tills jag ska få gå och göra detta.

Och här är då presenten ifrån Chanel som jag fick av Anna, Dani och Lojsan. Blev så glad för har verkligen velat ha den här korthållaren så länge men inte köpt den eftersom att det har känts så onödigt att lägga pengar på. Stort tack gulligaste ni!!

 Tredje och sista paketet var ifrån Dasha och Antonia och av dem fick jag den här fina vasen ifrån Svenskt Tenn. Älskar den. Den är precis i min smak. Vill bara springa iväg och köpa blommor att sätta i genast. Tack även ni andra som både gett mig födelsedagspresenter och inflyttningspresenter, så gulliga hela bunten! Det hade jag verkligen inte förväntat mig. Det var ju en present i sig att ni alla tog er tid och firade mig i lördags. Puss <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna