Tanken var egentligen att jag skulle träna på Berns imorse men eftersom att jag har känt mig lite halvsjuk hela veckan och det inte kändes direkt bättre imorse så fick det helt enkelt bli en liten promenad med Dani. Vi började med att köpa med oss en varsin kaffe.

Och sen tog vi ett litet varv i stan och längs Strandvägen. Det var en jättefin morgon med krispig luft och solsken, det enda negativa var att det var lite blåsigt och lite kyligt.

Efter promenaden så gjorde Dani lite frukost till mig och sen var jag kvar hemma hos henne en stund och jobbade lite. Har en hel del att stå i just nu så alla ni som mejlar kring UF företag eller interjuver, jag är ledsen men jag hinner inte med. Jag har inte den timmen det tar att svara på frågor just nu hur sjukt det än må låta. Hoppas ni förstår och att ni hittar någon annan lämplig person att fråga.

Mini låg bredvid och sov medan jag jobbade, hur söt?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna