Började morgonen med ett intensivt träningspass med Lojsan. Var helt slut efteråt. Vi körde tre olika cirklar och så gjorde vi dem så snabbt vi kunde och orkade 5 gånger. Nästa gång ska vi ta tid för hur lång tid det tar så att vi kan kämpa efter att slå det varje gång.

Efter träningspasset sprang jag direkt iväg på ett möte med NA-KD, vi planerade min kommande shoot och den ser ut att bli i en av mina favoritstäder. Kan ni gissa vart? WAAAAAH, kan ej fatta att jag faktiskt ska dit och plåta nästa kollektion!

Köpte med mig en juice fylld med nyttigheter som spirulina, äpple och ingefära på vägen. Tänkte att det var bra att få i mig eftersom att jag känt mig lite krasslig hela veckan sedan min födelsdagsmiddag där i lördags hehe…

Åt lunch på Nyko.

Smakat deras pokébowl med tonfisk och mangosalsa?

Den är as god. Ny favorit!

På eftermiddagen har jag känt mig lite krasslig, haft ont i huvudet och varit jättetrött. Vet inte vad det är? När jag försöker att ta det lugnt och jobba i lugn och ro så får jag ofta huvudvärk och känner mig trött. Varför är det så? Borde det inte vara tvärtom? Att man blir trött när man har hektiska dagar och stressar runt?

Nå ja, har iaf försökt jobba genom att leta inspiration inför kommande projekt. Jag ska involvera er mer snart men så länge så håller jag det för mig själv då jag behöver lite mer content för att släppa det för er. Spännande, I know!

Gjorde även i ordning världens bästa mellis till mig själv. Vanilj protein pudding med keso toppat med lite kardemumma. Det finns nog inget jag älskar mer att äta än detta just nu. Ni måste testa. Det smakar verkligen ris a la malta. Även gott att skiva lite banan i. Mmmm, vattnas i munnen på mig nu. Gud är superhungrig, ska springa iväg och handla middag genast.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna