Umeå vad härligt det har varit att vara här! Har blivit så himla bra bemött, alla här är sååå trevliga och gulliga och alla hälsar på varann hit och dit. Känns som att jag känner varenda kotte här trots att jag egentligen inte känner någon alls.

Här är några bilder ifrån dagen. Har då varit på Avion Shopping (ett köpcentrum i Umeå) och pratat lite om höstens trender, vad jag kommer bära i höst blandat med lite livet, dejting, bloggvärlden, självkänsla osv. Det har varit superroligt och det allra roligaste är ju att jag faktiskt fick träffa några av er! Det är så kul när ni kommer och vill prata och kramas lite. Det är ju trots allt NI som gör den här bloggen på sätt och vis för utan er hade jag ju inte varit där jag är idag.

Insåg däremot precis att mina byxor inte alls gjorde sig bra på bild haha…. De sitter ju as fult. Men men, de är snygga in real life. JAG LOVAR ER! Ni får hålla ut!

Här med två gulliga läsare som ville ta en selfie <3

Tack för den här gången Umeå! Jag lovar att jag kommer komma tillbaka. Har ju knappt hunnit se någonting och är verkligen sugen på att testa lite restauranger här uppe då jag fått höra idag att ni har en hel del godbitar att välja bland. Nu ska jag ta tåget tillbaka till Stockholm!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna