Imorse testade jag Hanna (fashionablefit’s) träningsklass på Berns.

Vi var ett gäng på ca 20 härliga tjejer och sen Amin och så körde vi 6 olika stationer ca 5-6 varv. Det var marklyft, hipthrusters, utfallssteg osv. Vi gick verkligen igenom hela kroppen och det jag gillade mest var att det var fokus på att vi skulle lyfta så tungt som möjligt. För det är så jag har kört med min PT Patrick i Västerås och jag upplever att det ger bäst resultat.

Det var verkligen girlpower i lokalen och musiken som vi körde till gjorde ju typ hela passet då det bara var hiphop rnb på högsta volym. Jag ska börja försöka gå två gånger i veckan från och med nu för tyckte verkligen att det var jättekul. Så bra att alla kan köra i sin egna takt också och att alla inte gör samma sak hela tiden.

Här köttade jag och Alice mage in i det sista!

Efter passet bjöds det på frukost på Berns, så då satt vi kvar i en haltvimme och käkade gott. Om man vill får man även tillgång till ett eget hotellrum för att duscha och byta om. Hur drömmigt? Snacka om perfekta starten på morgonen verkligen.

Det blev chiapudding, te och lite yoghurt för min del men sen åkte jag hem och duschade hemma istället och nu sitter jag hemma och jobbar lite. Håller på och planerar julkalendern för i år. Ja jag vet, jul redan? Men det kommer gå snabbare än man tror och jag skulle nästan vilja påstå att jag är sent ute i år igen haha så det gäller att ligga i nu.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna