Inlägg innehåller adlinks och reklam för NA-KD.com

Tröja här (klick!) / Jeans här (klick!) / Klackar här (klick!)

Det här är enligt mig den perfekta höstoutfiten, liksom både mysig, enkel och chic. Och vet ni vad? Om ni anger koden ”Friberg20” så får ni 20% rabatt på alla dessa plaggen med. Men då får ni skynda er för koden gäller bara i 24h!

Jag är helt besatt av jeansen, de är så fkn snygga! De absolut perfekta slitna jeansen om ni frågar mig. Jag älskar att de är kortare i benen också vilket innebär att jag (som är 162) kan ha dem hehe.

Tröjan är också så fin. Älskar att den är ballong-ärmad eller vad man nu kallar det och den finns i svart, vinrött och brun också om jag inte minns fel. Hur snyggt? Vill typ ha den i alla färger hehe men tänkte att blått var fint just till jeans.

Skorna är också ett par favoriter just nu.

De är as sköna och så funkar de till typ allt vilket är perfekt.

Nu ska jag svira om till en party blåsa och iväg på drink!

Vi hörs imorgon <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna