/ Skinnbyxor Dry Lake / Tröja Zara / Skjorta Rails / Väska Givenchy /

Vilket fantastiskt väder det har varit idag. Det enda jag har kunnat tänka på när jag har tittat ut genom fönstret i vardagsrummet är hur gärna jag velat gå en promenad runt Djurgården i höstsolen. Det kanske blir en senare i eftermiddag men för jag har inte hunnit idag. Har haft fullt upp med presskontor, mejlen och att fota lite grejer åt bloggen.

Mötte upp Lovisorna i humlegården innan vi gick bort och åt lite lunch på Polhem PR tidigare idag och då passade vi även på att ta en snygg liten outfit bild på oss. Hur fina blev dem? Älskar dessa två här nedan för de var verkligen spontana och härliga. Det är ju oftast då det blir som bäst.

Ibland önskar jag att jag hade någon som bara följde med mig dag ut och dag in för att fotografera en och fånga de där spontana ögonblicken haha. Hur soft hade inte det varit?

Nåja, det jag egentligen ville säga var att påminna er om att omge er med människor som är positiva, gör er glada och ger mer energi än de tar. Lovisa är verkligen en sån person som ger mig positiv energi och som jag blir glad av och jag är otroligt glad över att ha lärt känna henne. Man ska skratta så ofta man bara kan.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna