Hej finisar!

Jag har haft fullt upp idag med både vlogg, blogg och kommande kläd-kollektion med NA-KD. Men nu har jag äntligen landat lite hemma i soffan med mamma och pappa som är här på besök. Vad jag har haft för mig mer specifikt kan ni se imorgon på min youtube kanal som ni inte får glömma att prenumerera på hääääääääär (klick!)

Så vad har jag gjort idag?

Mestadels av dagen spenderades på Snickarbacken med Lojsan. Vi satt och jobbade och drack matcha lattes. Det är så mysigt att sitta och jobba med vänner om man kan, speciellt för mig eftersom att jag annars sitter och jobbar hemma själv.

Vi hann förbi några presskontor också men orkade inte gå på för många då tiden inte räckte till och det var mer utmattande än jag trodde att springa runt och socialisera sig. Plus att jag haft lite ångest kring just den biten på senaste då jag har känt mig så osocial. Jag har nämligen haft varken tid eller energi till att prata och mingla med människor på senaste och det har känts jättetråkigt. Jag måste få tillbaka den där gnistan och energin. Men jag känner faktiskt redan den här veckan att den börjar komma tillbaka. Jag behöver bara lite lugn och lite inspiration tror jag.

Nå väl, här är jag med två av mina favoritpinglor på VASS PR!

Hann också förbi Presskontakterna och plockade lite skjortor ifrån märket Rails. Är ju redan lite små besatt av det märket och dom här två nya skjortorna jag fick gjorde ju inte det hela bättre. Nu kommer jag bo även i dessa!!! Ska visa er dem någon dag. Så fina!

Har avslutat den här torsdagen med en kantarellmacka. Pappa kom hit igår med en hel drös med kantareller som han hade plockat så det fick bli kvällens middag. Hur mumsigt? Nu känns verkligen min höst fullbordad, jag har haft världens roligaste födelsedagsfest, solen har skinit flera dagar i rad, löven har blivit orangea, jag har hunnit gå massvis med promenader runt Djurgården och jag har ätit kantareller!

P.S. Bättre bilder på dagens outfit kommer!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna