”Min helg i bilder”

Har haft en riktigt lugn helg vilket var precis vad jag behövde. Den enda dagen som har varit produktiv har varit min fredag. Den kickade jag igång med tidig frukost framför ett avsnitt av KUWTK. Älskar att gå upp när det fortfarande är mörkt ute, göra frukost, tända ljus och sätta på ett avsnitt av en serie jag följer. Det är nog min favoritstund på hela dagen.

Haha, jäklar vad sur jag ser ut. Men efter frukosten så testade jag alla nya plagg jag fått hem inför kommande kollektionssläpp. Här är en klänning som redan efter första provet är en stor favorit hos mig. Ni ser den lite dåligt nu kanske men det är även ett band i midjan för att framhäva midjan och våra kvinnliga fina former. Den här klänningen är liksom både elegant, sexig och bekväm och både fin till ett par lårhöga stövlar som till ett bar boots eller en vanlig klack.

Och här är en superfin byxdress! Som både är skön och fantastiskt fin! Älskar att den har resår med och inte dragkedjor. Denna kommer dock inte förrän senare, likadant med den andra klänningen egentligen. Så tyvärr får ni vänta ett tag på dessa plaggen. Men men, spenderade i varje fall största delen av förmiddagen genom att testa massa nya plagg och skicka tillbaka kommentarer och bilder till produktionsteamet på NA-KD.

När jag var klar med det och fått lite ytterligare jobb gjort så mötte jag upp Lojsan på SATS Stureplan för att köra ett träningspass. Vi körde 3 olika cirklar med övningar och gjorde så många reps som möjligt i 7 minuter. Det var riktigt jobbigt men vi orkade ändå en promenad runt Djurgården efteråt.

Haha, jag undrar hur många gånger jag skrivit Djurgården i min blogg egentligen? Går alltid promenader där och dokumenterar dem alltid för er också. Kanske borde byta runda? Men det är så bekvämt och enkelt eftersom att det ligger närmast mig. Bara att gå bort till Hagaparken exempelvis tar ju liksom 35 minuter.

När vi kom tillbaka hem till mig gjorde vi en god pasta, tände ljus, kollade på Paradise Hotel och snackade en massa skit. Jättemysigt och välbehövligt efter den otroligt stressiga veckan som vi båda hade haft.

Vaknade tidigt och utvilad på lördag så gick ännu en promenad runt Djurgården haha…. Alltså hur många gånger i veckan går jag egentligen det här varvet? Lovar er att jag ska köra ett annat varv för omväxlingens skull i veckan. Får nog ringa PJ på stört och boka in Kungsholmsrundan nu.

Det var en fantastisk morgon i lördags. Vattnet låg alldeles stilla och solen hade nästan precis gått upp. Det gäller att passa på nu tidigt på mornarna innan vi går in mot vintertid och det kommer vara mörkt ända fram till 9. Usch, vad deppigt!

Kom hem, duschade och fixade mig för dagen. Hade nämligen ett möte och några ärenden att springa i lördags. Vilket var mina enda måsten denna helgen. Hur skönt? Jag behöver verkligen fler sådana här helger som är helt tomma.

Sen städade jag lägenheten eftersom att mamma och pappa varit på besök här typ hela veckan. Dock skönt att veta att min städerska kommer på onsdag. Det är så nice att slippa behöva damma, städa dusch, speglar, bänkar osv så himla noggrant utan ha någon som faktiskt gör det åt en.

Äntligen kan man se min fantastiska balkongdörr i sovrummet…

Med tanke på att min pappa äntligen fått upp min garderob där jag kunde slänga undan alla kläder som hängde på ställningar i sovrummet tidigare. Hur bra blev det? Tänk er sen med gardiner osv. Tror det kommer bli riktigt nice.

Har även fått lite nya inredningsdetaljer av mamma.

Ser ni den vita ananasen och korallrevet t.ex. tycker det blev jättefint. Dem kommer ifrån pickedout. Kan visa er lite noggrannare vad det var jag fick senare i veckan. Ni verkar ju ändå uppskatta inredningstipsen jag har gett hittills så kan fortsätta på det om ni vill. Kanske till och med att jag kan börja med ”Veckans inredningstips”? Det hade ju varit jättekul.

Blev precis klar med städningen till min klippare Julia kom förbi. Hon bor vanligtvis i Malmö men nu var hon uppe i Stockholm på lite jobb så då passade vi på att snick snacka lite innan vi hade ett annat möte tillsammans med youtubenätverket ENT som jag ligger på. Gjorde en nyttig chai latte till oss! Hur jag gör dem kan ni se i min senaste youtube video.

Sen promenerade vi bort till Nybrogatan 38 där vi hade en lunch inbokad med JohannesENT. Vi pratade lite om hur vi kan göra min youtube kanal och mina filmer ännu bättre. Och jag känner mig faktiskt mer taggad än någonsin på att komma igång med Youtube ännu mer nu. Tycker det går hyfsat bra hittills faktiskt. Ända sedan Julia började klippa mina filmer vilket var typ exakt en månad sedan så har jag faktiskt ökat med 3000 prenumeranter.

Efter lunchen passade jag på att gå hem och titta på ett avsnitt av nya säsongen på Gåsmamman som jag nu faktiskt sett klart på hela helgen hehe. Ja, då förstår ni ju att jag har haft en lugn och skön helg för mig själv.

P.S. För alla er som undrat över tröjan så finns den här (klick!)

Svängde sedan förbi KianaDaisy Grace för att fräscha upp naglarna. Det som är så skönt med att gå till Kiana är att hon förstår att man ibland bara vill sitta tyst och jobba på telefonen medan man gör naglarna. Och att vi kan sitta helt tysta både hon och jag utan att det blir en sån där jobbig tystnad ni vet. Sen är hon otroligt duktig med. Lätt den bästa nagelterapeuten jag gått till.

När jag kom hem igen så gjorde jag middag och sedan kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle äta godis eller ej. Men orkade verkligen inte gå till min Ica ännu en gång så gjorde en ansiktsmask istället haha.

Och sen brände jag av några mer avsnitt av Gåsmamman.

Söndagmorgon och ytterligare en promenad runt….. DJURGÅRDEN… Såklart! Denna gången fick jag med mig en liten promenaddejt tho (vilken omväxling va???).

Det slutade med frukost hemma hos mig!

Och resten av dagen tillät jag mig själv att bara vara inomhus och mysa. Så duschade och hängde runt i min härliga morgonrock hela söndagen. Från morgon till kväll. Hur mysigt att faktiskt ha en sådan dag då?

Kände mig så fräsch!

Söndagen slutade med popcorn framför Bachelor. Hann ju givetvis se klart hela nya säsongen av Gåsmamman innan det blev kväll men då kom jag ju på att Bachelor börjat sändas igen och jag kommer ju precis som förra säsongen att följa detta slaviskt. Herregud, det är redan drama!!! Så roligt. Sånt älskar man ju bara.

Men ja, det var min lilla helg. Det har inte hänt så mycket spektakulärt men oj vad mysigt jag har haft det ändå. Vill typ ha en likadan helg nästa helg men har redan lovat bort mig på brunch på Berns och en eventuell Halloweenfest. Så vi får la se hur det blir. Hoppas er helg också varit bra!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna