Inlägg innehåller adlinks

Tröjan hittar ni här (klick!)

Hej finisar! Har hängt på Berns typ hela dagen idag och vad jag har gjort mer exakt kommer ni kunna läsa här nedan. Vet ju att ni gillar att följa med mig under mina dagar så jag ska bli bättre på det men tycker jag lyckades någorlunda idag faktiskt. Vi börjar med min morgon…

Klockan 07 imorse plingade nämligen ett litet frukostbud på dörren!

(Lånade bilden av Mollsan)

Men hann inte äta upp det utan var tvungen att ge mig av mot Berns för att träna med alla härliga tjejer på Fashionable fit training som vi brukar kör där. Denna gången tog jag verkligen i så det knakade så när jag skulle duscha och sminka mig efteråt bara skakade armarna haha. Älskar att kombinera hård styrketräning med kondition, intervaller och nu night fighten! Så kul att äntligen ha kommit igång igen med träningen. Mår så himla bra av det.

Efter att jag duschat, ätit hotellfrukosten och gjort mig i ordning så satte jag mig och jobbade två timmar uppe på balkongen inne i stora salen på Berns. Fick massor gjort vilket var så skönt och hann även beställa matta och taklampa till vardagsrummet. Hur spännande?

Sen kom den här sköna bönan och joinade och så satt vi och planerade en upcoming trip som förhoppningsvis infaller sig alldeles för snart (håll tummar och tååååår)!!! Vågar inte ropa hej förrän jag är över bäcken men om allt blir som jag tänkt mig kommer det här bli riktigt fett. Fan vad jag älskar dom här stunderna när man bara fylls av lyckorus och känner sig så himla taggad på livet, jobbet och allt där emellan. Känner verkligen så just nu. Allt bara flyter på något helt otroligt.

Forsatte jobba nere i baren då min dator dog.

Och så beställde jag in lite lunch.

Lagom när jag kände mig färdig för dagen och tänkte börja bege mig hemåt så ringde Mr Bvtler (de som jag anlitat för att städa hemma hos mig varannan vecka) mig och frågade om jag ville ha skjuts hem. GOALS? EEEEH ja, det har ju öst ner regn hela dagen. Så kom hem torr och glad till en perfekt nystädad lägenhet. Åh, så glad!!! Nu ska jag göra mig i ordning för en middag med Swarovski.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna