Inlägg innehåller adlinks

Hej mina hjärtan!

Lördag och äntligen har jag lite mer tid för er. Hur mår ni? Jag har äntligen kunnat andas ut så nu ligger jag och degar i soffan och väntar på att Filippa som är här på besök ska vanka så att vi kan göra en riktigt god frukost och mumsa i oss. Medan jag väntar på att det ska bli liv i henne så tänkte jag berätta för er om gårdagens lunch.

Min fina mossgröna skjorta med fåglar som många av er frågade om på Instagram igår kommer ifrån Loavies, mina byxor här (klick!) och min kappa hittar ni här (klick!)

Snick-snackade massvis med dom här gullisarna!

Och gosade med Loui, alltså förlåt men är det inte den absolut gulligaste lilla krabaten ni någonsin sett? Jag dog för honom. Nu vill jag ha en egen hund men eftersom att jag kanske inte är den ultimata hundägaren just nu med tanke på hur mycket jag far och flänger funderar jag på att övertala syrran att skaffa en så att jag kan få vara hundvakt.

Det var Sofi Fahrman och Essie som bjöd in till lunch.

Jättemysigt, trevligt och gott!

Haha, alla ville ta kort med Loui.

Han blev helt klart mittpunkten av eventet!

Men ja ni förstår ju varför <3

Efter lunchen kramade jag Lojsan hejdå (så himla taggad på att vi ska åka till New York tillsammans om en vecka, ska berätta mer om senare) och sprang vidare på nästa event med Molly. Vad det var får ni se snart för det var superroligt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna