Som tidigare nämnt så hängde jag med en massa andra härliga tjejer på Rånäs slott igår till idag. Till middagen hade jag på mig min nya kollektion (coming soon). Det är en jättefin glittrig liten blåsa som ni kommer älska.

Vi hade det så mysigt där ute med afternoon tea, drinkar, middag och spökhistorier. Vi bodde nämligen helt ensamma på slottet, inga andra gäster och inte ens någon ur personalen sov kvar eller jobbade där under natten så det var lite extra läskigt, därav alla spökhistorier. Igår var ju alla helgons dag också och jag hade faktiskt jättesvårt att sova igår, sov knappt någonting utan låg vaken mestadels hela natten och kallsvettas och försökte tänka på något kul…. Scaryy…

Vi hade varje fall en jättetrevlig kväll med drinkar i baren och en fyra rätters lång och god middag. Jag känner ju inte den här ”äldre generationen” bloggbruttor (om jag får kalla dem det) jättebra egentligen men har ju träffat dom några gånger och tycker dom är så härliga.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna