God morgon Manhattan!

Vaknade för en halvtimme sedan och kan inte somna om. Klockan är alltså bara 05 här i New York men jag älskar ju ändå att vara vaken så tidigt när det känns som resten av staden sover. Både jag och Lojsan känner att vi vill ge oss ut på en promenad för att köpa med oss något gott hem ifrån ett bageri eller liknande men det verkar inte finnas något öppet kl 05 hehe… Om en timme kommer också make up artisten som ska fixa mig för dagen.

Jag hoppas verkligen att vi kommer få till riktigt balla bilder idag. Wish me luck!!! Är faktiskt ganska nervös inför detta för det känns som att jag bara har en chans att sätta det, om ni fattar vad jag menar? Plus att jag inte alls gillar att fota sådana här kampanj plåtningar. Jag känner mig alltid sååååå dålig på att posa på sådana här grejer. Men okej, får tänka ”Fake it till you make it” kan inte sitta och trycka ner mig själv här. Visst?

P.S. Klänningen jag har på mig på bilderna kommer ifrån kollektionen. Det är en av mina favorit pieces. Det är en cowl neck dress i en magisk silke som lägger sig så himla fint på kroppen. Omg, ni kommer älska den. Speciellt när ni får se den framifrån och i vinrött också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna