Är det någonstans jag ÄLSKAR att gå ut så är det i New York. Fick jag bara välja ett ställe i hela världen att dricka drinkar på och gå på nattklubb så hade jag valt New York. För här finns verkligen allt och lite till. Jag kan till och med bli stressad över att det finns så många bra ställen att gå till eftersom att man gärna vill hinna med allt men det går ju inte.

I onsdags körde vi får första och hittills enda utekväll. Vi har ju jobbat så himla mycket så vi har inte ens orkat äta middag ute tidigare haha. Vi började kvällen med middag på Beauty & Essex. Vi delade på 4 små rätter och så drack vi lite bubbel.

Jag hade på mig min egendesignade camo coat och mina ap snygga klackar ifrån Forever 21. Och just det ni verkar vara många som inte förstått att det faktiskt är jag som designar plaggen jag gör tillsammans med NA-KD. Vet att många andra blogg-designsamarbeten inte alls sett ut så men för min del så är det mina designer. Vilket är fettroligt!

Har aldrig varit på Beauty & Essex förut utan bara hört talas om det, men jag gillade det. Bra musik, härlig vibe och jättegod mat. Ballt att det ser ut som en liten butik utanför också och att man sedan kommer in till restaurangen.

Efter middagen mötte vi upp Fang och c.o. på Vandal och sedan så åkte vi till Marquee och Troy och dansade till tidigt på morgonen. Marquee är ett favoritställe och på onsdagar har de alltid liveuppträdanden och artister också. Minns ej vem det var i onsdags men musiken var ju bra som alltid.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna