Häromdagen unnade jag mig själv en väska jag drömt om. Jag har bestämt mig för att varje gång jag har jobbat extra hårt för något som sedan ger fina resultat så ska jag få unna mig något. Jag är så himla dålig på det annars.  Vill alltid mer, gör alltid mer och ger sällan mig själv en klapp på axeln därför tyckte jag att det var dags nu. För det var länge sedan. I januari senast faktiskt och då jag har åstadkommit en hel del jag aldrig någonsin kunnat drömma om.

Jag har förstått att många av er inte förstår hur mycket tid och energi jag lägger ner på det här varje dag men jag hoppas verkligen att ni en dag kanske kan förstå lite grann. Det här jobbet är så mycket mer än att bara lägga in fina bilder på Instagram och det är mycket jag har fått prioritera bort för att vara där jag är idag.

Men nog om det. Vad det är för väska och hur det hela gick till kommer ni få se i en vlogg som kommer upp imorgon eller tisdag. Jag har försökt skicka över allt material till Julia som klipper mina filmer under helgen men internet är alldeles för dåligt här så det får helt enkelt vänta tills jag kommer hem igen. Ledsen för det men jag har försökt allt. Jag har material till två youtube filmer härifrån, det ska bli jättekul att ladda upp det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna