Me and my new baby!

Denna kvällen var vi på Catch och åt middag, ska göra en liten restaurang guide imorgon åt er så att ni kan få alla tipsen samlade på ett och samma ställe. Bra va? Och vad tycker ni om väskan? La upp denna bilden på Insta alldeles nyss också hihi. Dör för handtaget.

Taxi rides!!!! Haha det är så töntigt men jag älskar känslan av att sträcka ut handen och fånga in en taxi bland skyskraporna precis som man ser på film. Jag älskar också att veva ner rutorna och bara blicka ut över staden. Är det en regel jag har när jag är utomlands så är det att försöka inte hålla på med mobilen när jag åker taxi eller buss så att man kan njuta av staden istället.

En riktigt hälsosam frukost på Starbucks….

Varm choklad med vispgrädde och bagels med cream cheese.

Otroligt vackra St Thomas Cathedral som ligger på shoppinggatan 5th Avenue. Vi bodde i Midtown denna gången men rekommenderar verkligen er alla att hellre bo nere i Soho/ West Village, det är så mycket mysigare och finns mycket bättre restauranger där. I Midtown är det för mycket turister och turisthak som man blir lurad av.

Skålade med bubbel när jag köpte min väska!

En av dagarna var Lojsan lite vääääääl bakis så jag gick och handlade Dorritos, grekisk yoghurt, huvudvärkstabletter och vatten åt henne hihi. Älskar att promenera runt själv på Manhattan samtidigt som jag lyssnar på hög musik för då känns det alltid som att man är med i en musikvideo. Haha ler bara jag tänker på hur nice jag tycker att det är. Tänk er att ni går runt och lyssnar på denna på New Yorks gator liksom.

Så glada över att vi fick sol sista dagen. Det var lite för blåsigt och kallt där i mitten av resan så det här gjorde ju hela vår dag. Straxt innan detta så hade vi ätit lunch på ett super insta-hak. Ska berätta mer om det i guiden.

Lojsan catching a cab precis så som jag beskrev det ovan! 

Times Square selfie!

Det är måste att gå dit när man är i NYC!

En av alla dagarna vi käkade frukost på Joe & The Juice. Besatt av deras tonfiskmackor och shakes de är så goda. Men undra hur bra det egentligen är? Jag gissar på not so much. Gud vi hade så roligt en av gångerna vi var på Joe & The Juice, vi körde mycket Odds Game på resan och skrattade mer åt förslagen vi gav till varandra än åt de gångerna vi faktiskt behövde genomföra något av oddsen. Skrattar när jag tänker på alla roliga saker vi kom på.

Last one is this one! Behind the scenes bakom NA-KD plåtningen.

Klänningen kommer även i svart!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna