Här kommer en liten New York Guide med några utav mina bästa New York tips till er eftersom att ni är många som hela tiden frågar och undrar vad man ska göra, vart man ska äta och vart man ska bo i New York. Om ni känner att ni vill veta mer och ha mer tips, gå in häääääär där alla mina New York tips finns samlade.

Ett av mina favvoställen är The Butcher’s Daughter. Det är en vegansk restaurang som har massa goda sallader, avokadomackor och smoothies. Det finns två stycken i New York, ett i Greenwich Village och ett i Soho och så finns det ett i L.A också faktiskt.

När det kommer till boende så tycker jag hundra procent att man ska bo på Lower Manhattan, Soho, Meatpacking osv. Vi bodde först på Arlo Nomad i Midtown och sedan flyttade vi ännu högre upp och jag har insett mer och mer att jag inte gillar att bo i Midtown, det är långt till restaurangerna man vill besöka (för de alla ligger på lower manhattan) och så är det inte samma härliga vibe i Midtwon som i Soho och de andra områdena längre ner.

Ett annat mysigt litet tips är restaurangen ”While we were young”. Super insta-friendly så man kan verkligen få till fina bilder där men kanske inte så mysigt om man vill hänga där längre plus att det var fullt med folk. Nu var vi iofs där en söndag runt lunch (sääääämsta tiden ever haha) men kan tänka mig att det är mycket folk annars med.

Catch, ett superroligt och trendigt ställe som jag besökt varenda gång jag varit i New York de senaste gångerna. Deras bästa dag är måndagar för då har de även klubb på övervåningen och måndagar är liksom deras dag och det sägs att en viss mr Dicaprio brukar hänga där väldigt ofta på just måndagar. Baren/ Rooftopen är väldigt trevlig så det är ett måste att ta en drink där med om man bara är där för att käka middag. Middagsmässigt så älskar jag deras cripsy rice cakes, tryffel sashimin och catch rollen.

TAO, älskar TAO Downtown, både för middag och för klubb. TAO Downtown har nämligen en klubb också som jag alltid har så jäkla kul på. Ärligt talat, varje gång jag har varit där så har jag haft livets kvällar. De spelar skitbra musik och man kan gå dit redan lite innan 12 om man vill.

Andra klubbar jag gillar är Avenue, Marquee, PHD rooftop och 1oak.

En av mina absoluta favoriter i New York är La Esquina och har man aldrig varit där bör man verkligen besöka det stället. Det är så himla mysigt och extra roligt att det ser ut som en rätt tråkig kiosk utifrån men är en restaurang nere i källaren, ner för en trappa och genom ett kök. Hit har jag både gått för middag men också endast för drinkar och båda alternativen är superbra. Missa inte deras majskolvar med parmesanost (och HÄR finns mer tips på vad ni ska beställa)!!

Jättemysigt frukost/ lunchställe i Soho med fantastiska avokadomackor och banana bread. Älskade det här stället. Det var verkligen jättemysigt. Ni måste besöka detta stället!

Ett annat tips är Oficina 1M, mysig Italienare med fina upplägg och en jättecool och retro location. Här plåtade vi till och med lite för kollektionen för att det var sån härlig vibe. Ni borde verkligen testa detta!

CUPCAKE LOVER? Well then you should visit this place. Jag personligen älskade ju kakorna mycket mer än cupcakesen vi beställde via ATM maskinen men det var ju för att jag faktiskt inte visste att cupcakes var muffins hehe. Jag tror dessvärre också att de cupcakes som finns inne i butiken är roligare och godare än de i automaten, de i automaten är nog mer basic.

Hoppas ni gillade mina New York tips!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna