Igår så gjorde jag en Instagram takeover för Hollies och en ”What I eat in a day” youtube video så det låg i fokus hela dagen. Jag började dagen med boxning och sedan mötte jag upp Danijela och Mini för en kaffe på Nybro.

Bästa gullisarna!

Vi pratade om pinsamma och sjuka saker som hänt oss och att vi borde starta en podd där vi berättade om alla dom här grejerna haha. Det hade varit så roligt men vet inte om jag hade känt mig bekväm med att outa så mycket ändå….

Det var strålande sol och rätt varmt ute igår så vi satt ute och drack kaffe <3

Efter det så mötte jag upp MollsanHoly Greens för en lunch. Har ni varit där? Det var min första gång men kan ju lova att jag kommer hänga där en hel del framöver. ÄLSKADE DET! Så goda sallader och så många alternativ. Snacka om att min beslutsångest var GROV… Jag åt salladen ”Asiatisk trädgård”. Den var supergod!

Molly och jag hade också en hel del att gå igenom sedan sist så det blev ett riktigt skvaller-marathon på lunchen. Men sedan gick vi till Sturegallerian och satte oss och jobbade innan…

Det var dags för event på Sturebadet med Dasha och Oral-B.

Så mysig kväll, vi skrubbade oss, gjorde ansiktsmasker och så fick vi en riktig genomgång om hur man ska borsta sina tänder. Älskar ändå att det också blir häng med ens vänner på sådana här typer av tillställningar. Det är det bästa med event!!! 

Ja, det var min torsdag…

Nu sitter jag på Berns och jobbar med Moa och Alice.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna