God morgon!

Har fullt upp idag men tänkte snabbt uppdatera er lite om helgen som varit. Den har gått alldeles för fort men som vanligt så har jag haft en underbar helg. Gud, mina helger är verkligen alltid så himla perfekta nu när jag tänker efter. Ja ja, började helgen med träning och jobb på Berns tillsammans med Moa och Alice. Jag och Alice satt där från 09.30 – 17.30 liksom och jobbade. Så mysigt. Älskar att jobba utanför hemmet, det känns alltid lite extra lyxigt när man är så van att jobba hemifrån.

Sen så ville varken jag eller Moa att eftermiddagen/ kvällen skulle ta slut så vi åkte hem till mig och lagade tacos och tittade på Idol. Första gången jag tittat på denna säsongen av Idol så det var roligt för det hände ju väldigt mycket kul i fredagens avsnitt tycker jag. Vi skrek rakt ut flera gånger!

Jag och Moa har typ aldrig hängt själva tidigare och jag minns att i början när vi lärde känna varandra så förstod vi oss inte riktigt på varandra. Jag var inget big fan av henne och hon var inte ett big fan av mig men nu eller ja i somras hittade vi varandra och jag har så kul med henne (well, vem har inte?). Jag blir till och med rolig med henne (troligtvis för att hon är så rolig). Har skrattat så jag haft ont i magen de senaste dagarna. Grannar är vi också, eller?

Sen blev det lördag, då var jag ute och sprang runt Djurgården och sedan mötte jag upp Molly och Moa för en helkropps thai massage på ett ställe supernära mig. Vi alla var lite oroliga för hur det skulle gå och inte minst när vi kom dit eftersom att det såg ut som ett ”happy ending” ställe men vi gick därifrån med ett stort leende på läpparna över hur bra det var! Nu blir det massage varannan vecka!

(Molly köpte med en rawfood pepparkaksboll till mig ifrån Reload därav den glada minen och påsen på bilden haha. Hon och Moa var där och åt lunch och när jag såg det tvingade jag dem att köpa med en rawball till mig, älskar ju sånt!)

När klockan närmade sig middag så mötte jag upp tjejerna igen på Nosh & Chow för att käka middag. Har sjukt nog knappt käkat middag där tidigare men älskade det. Stämningen, inredningen, maten, bartender-killarna, ja allt haha.

Jag åt en asiatisk sallad och tjejerna åt fisk.

Vi alla var supernöjda!

Sen blev det en espresso martini och sex-snack till dessert!

Känns väldigt Sex And The City nu när jag skriver det haha.

Sen blev det ännu ett glas i en av de alla barerna som finns på Nosh & Show. Och vi gick igenom allt och lite till i livet. Det är fan underskattat hur mysigt det är att sitta och prata med sina tjejkompisar över att glas bubbel.

Moa sov hos mig och eftersom att tjejsnacket övergick till ett litet kik på V så mådde vi typ såhär när vi vaknade haha. Men fy tusan vad kul vi hade det. Behöver verkligen fler tjejmiddagar och spontana utgångar med dom här två.

Eftersom att vi inte riktigt orkade röra oss ur soffan så beställde vi hem lite mat ifrån Foodora. Carbonara och oxfilé pasta!! Mmmmm gott tänker ni säkert men vi var lite missnöjda med våra pastor faktiskt. Minns inte själva stället vi beställde det ifrån men de var inte riktigt som vi tänkt oss.

Så tacksam för tv:n haha! Brände några avsnitt av LuciferDani tipsat mig om den serien och nästintill tvingat mig att börja titta på det. Så det fick bli min söndagssyssla! Sen såg vi givetvis också Temptation island och grät så vi fick ont i huvudet till ja, ni som såg avsnittet vet nog vad det var vi grät till. Men ni som inte sett det, OMG se det!

Sedan gick vi faktiskt till affären och lagade en egen pasta. Det blev en halloumi pasta med stuvad spenat och crème fraîche och gräddsås. Riktigt gott. Önskar att jag hade kvar rester men matglada som vi är så käkade vi upp ALLT haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna