Blev alldeles varm i kroppen när jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret och såg att hela innegården var fylld av snö. Mindre glad blev jag när jag insåg att klockan var 07 och att jag hade försovit mig till min höjdpunkt på veckan, boxningen…. Men men, det kändes helt okej ändå för hade ju frukostsällskap.

Så tände ljus, satte på lugn julmusik och gjorde lite mysigt!

Här är min jul-lista om ni vill lyssna <3

Så här ser det ut utanför mitt sovrumsfönster just nu, hur mysigt och snöar gör det fortfarande. Hoppas det blir samma mysiga väder på julafton! Bara en månad kvar nu känns däremot jätteskönt att jag ska till solen först. Var lite skeptisk till familjeresan först eftersom att jag gärna är hemma under december men nu känns det tvärtom, supermysigt!

Nu ska jag fortsätta jobba här hemma! Sen kanske det blir en lång promenad runt Djurgården eller något eftersom att jag missade träningspasset imorse. Ska även lägga in ett jättegott recept här senare som jag och Danijela lagade till lunch igår.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna