Hej på er! Kommer givetvis uppdatera er mer detaljerat om ”min helg i bilder” på söndagkväll eller måndagsmorgon men tills dess så tänker jag bara visa er några bilder ifrån gårdagens julbak med Dani. Vi hann dessvärre ej med pepparkakshuset pga riktigt dålig planering (Dani hade bjudit över några vänner på middag senare så var tvungna att börja laga middagen) men det får vi helt enkelt göra en annan dag bara.

Köpte till och med gulliga förkläden och kockmössor på Åhléns haha men om vi ska vara ärliga så var det bara jag som bakade medan Dani, Mini och PJ bara gjorde mig sällskap (ni kommer få se mer i vloggen som kommer upp snart).

Resultatet, vad tycker ni? Det blev så fint. Vi hade massa fina dekorationer, glitter osv som verkligen gjorde pepparkakorna magiska! Det var verkligen avkopplande att sitta och dekorera pepparkakorna, tror jag behöver pyssla mer.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna