VECKANS PLANER

Måndag: Jobba hemifrån med mamma, gå igenom bokföring, rensa garderoben och planera framtiden. För er som inte vet det så är mamma lite utav en assistent i mitt företag.

Tisdag: Boxas med Alexandra på Nightfight, äta frukost med Dani på Nyko, lunchmöte på Sturehof, checka in på Berns med Dani, äta middag på Kasai och sova kvar på Berns.

Onsdag: Eventuellt träna Fashionablefit och sedan hänga på Berns hela förmiddagen, ska göra lite insta storys och en haul med nya kollektionen inför lanseringen som är på TORSDAG!!!! Sen på kvällen så ska jag på ett event som Alice Stenlöf har i en av sviterna Lydmar Hotel.

Torsdag: SLÄPPER HANNALICIOUS FOR NA-KD DROP 2, så ska äta frukost med Monique på NA-KD på morgonen så att vi tillsammans kan gå igenom lanseringen, siffrorna och se hur det går. Sen kommer Lorin hem till mig för att sminka mig inför min lanseringsmiddag som är på hemlig destination. Alla gästerna ska mötas kl 16.37 vid Karlaplan och sen kommer de tas till hemlig destination. Sen får vi se vart kvällen bär.

Fredag: Jobba hemifrån på dagen och sedan julbord på kvällen med några tjejkompisar på Hallwyska.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna