Innehåller adlinks 

På er begäran så tänkte jag idag visa er min lilla önskelista som jag har i år. Nu vet jag med mig att jag inte kommer få så många klappar av tomten eftersom att jag redan fått det mesta (saker till lägenheten) men något litet kan man ju alltid önska sig.

Högst upp på önskelistan står den här modul ljusstaken som man kan bygga hur man vill. Tycker den är så fin och skulle vilja ha den i sovrummet när jag någon gång får upp mina sängbord där. Det är så fint att ha svarta/ mörkgrå ljus i ljusstaken också. Den finns att köpa här (klick!). På plats nummer 2 kommer nog coffe table böcker, de är rätt dyra och tråkiga att lägga pengar på och jag behöver verkligen massa fler till lägenheten. Här nedan har ni fler saker…

1. Vogue coffe table bok här (klick!) 2. Nyckelring ifrån Louis Vuitton eller nyckelring ifrån Valentino 3. Servettringar i guld här (klick!) 4. Bordstabletter som ser ut som sten här (klick!)5. En termometer till köket här (klick!) 6. Chanel coffe table bok här (klick!) 7. Med andra ord här (klick!)8. Doftljus här (klick!)9. Elektriskt ljus kort här (klick!)10. Elektriskt ljus långt här (klick!)<

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna