Startade min tisdag på Nightfighten med Lojsan. Bästa 45 minutrarna på hela veckan! Längtar redan till nästa passet som är imorgonbitti (!!!!) Dock kommer jag nog vara lite stressad under det passet eftersom att kollektionen kommer släppas imorgonbitti men träning och just boxning brukar faktiskt vara ganska avkopplande för mig.

Efter boxningen gick jag direkt till Nyko för att äta frukost med Dani. Hade en tävling med NA-KD där man kunde vinna en “Staycation i Stockholm a la Hannalicious style” tillsammans med två av sina BFF’s vilket inkluderade 10 pieces från min kollektion, en hotellnatt på Berns och frukost, lunch, fika och middag på några utav av mina favoritspots här i Stockholm osv. Vi drog vinnaren tidigare idag men det jag skulle komma till är att jag då gjorde samma “Staycation upplevelse” idag och igår med min bästis Dani. Ett av ställena den lyckligare vinnaren kommer få besöka är alltså Nyko, mitt och Danis stammis-ställe.

Efter frukosten gick jag hem till Dani och duschade och fixade mig, hade ett lunch-möte och jobbade lite hemma hos Dani. När det sedan började mörkna så tog vi en taxi bort till Berns där vi skulle checka in för en natt. Jättemysigt att bo på hotell mitt i veckan!

När vi kommit ordning lite i rummet gick vi ner till baren och beställde ett varsitt glas bubbel och pratade om våra ungdomskärlekar. Det var så mysigt och jag blev nästan lite pirrig i kroppen av att prata om kärlek på det sättet. Det var nästan som att jag kunde känna hur det kändes att vara kär igen och det var verkligen alldeles för länge sedan som jag var det.

Fang som plåtade min kampanj-plåtning i NYC och som jag var i L.A med förra året vid den här tiden kom förbi och hängde lite också. Sen kom också en tjejkompis som heter Linn förbi på ett glas med. Ni har inte sett henne här i bloggen men hon är en så gullig tjej som jag säkert kommer hänga mer med så snart kommer ni nog få ett ansikte på henne också.

Sen svirade om till två glittertoppar och gick bort till Kasai och åt middag med mamma. Hon har alltid velat testa den restaurangen eftersom att jag alltid pratat så gott om den så bjöd med henne eftersom att hon ändå var i stan. Och ska jag vara ärlig så har mamma och jag inte fått så mycket kvalitetstid med varandra på senaste, jag har mest varit stressad och ganska snäsig mot henne eftersom att vi delvis jobbar tillsammans numera, men igår hade vi verkligen en trevlig middag tillsammans och det var väldigt mysigt och behövligt.

Vi fick en mysig liten egen hörna och satt och pratade om gamla minnen ifrån när vi gick i skolan. Det var så roligt! Minns ni pokemon korten man bytte med varandra, hur man frågade chans på killen man gillade genom att skicka honom en lapp på rasten, trenderna man slavsiskt följde, dramat bland tjejerna i klassen och mellanstadie discona?

Älskar att gå och käka på Kasai inte minst för deras fantastiska mat och atmosfär men också för att jag blivit bekant med så många som jobbar där nu. Vilket får en att känna sig så himla hemma. Inte sant? Älskar man inte det?

Ber typ alltid servitören om att kombinera ihop lite allt möjligt till mig när jag äter på Kasai. Det brukar bli roligare så. Plus att jag älskar överraskningar. Dom här wagy beef slidersen är to die for!

You’ve gotta try!

Och den här bad vi faktiskt speciellt om jag och Dani. Det är Savoy kålen och vi ville verkligen att mamma skulle testa den. Vi åt säkert 4-5 till rätter som jag inte har bild på och sen så avslutade vi med en liten efterättskompott som ni ser här nedan.

Vi var så mätta när vi promenerade hem därifrån haha!

När vi kom tillbaka till hotellet och skulle ta hissen upp till 5e våningen där vårt rum låg så fastnade vi i hissen (!!!!) Så sjukt. Jag har aldrig tidigare fastnat i en hiss och hur mycket hiss har man inte åkt i sitt liv? Vilket fall så blev vi bara fast i 30-40 minuter, för det hade ju kunnat tagit betydligt längre tid och personalen var supergulliga så det skötte det hela riktigt snyggt. Stor eloge för det må jag säga! Men gud jag har nog aldrig sett Danijela så skräckslagen haha. Såg ni våra live videos ifrån när det hände förresten? Så rolig grej att man kan livea sådant här numera.

Vid 08.30 kom mamma över till hotellet och så åt vi hotellfrukost tillsammans hon, jag och Dani. Vi satt kvar länge, körde armbrytning och hade oss. Jag vann över båda två vilket jag blev väldigt chockad över. Jag har alltid förlorat mot ALLA på armbrytning, det var till och med så att min mormor och vann över mig en gång.

Dani babe and me!

Resten av dagen har jag varit med NA-KD teamet och gjort en massa instastories osv och sedan så har dagen avslutats med en lunch på Snickarbacken tillsammans med Dani och Johanna (hon som illustrerat mina gäster till mina inbjudningskort inför eventet imorgon). Snickarbacken är ju också en favorit här i Stockholm och denna gången testade jag deras quinoa sallad för första gången och den var såååååå god.

Nu måste jag skynda mig iväg till SATS för att träna med Lojsan och sen så ska jag på Alice Stenlöfs event som hon har tillsammans med Elly Pistol. Ska bli mysigt trots att det enda jag vill göra just nu är att ladda inför kollektionssläppet imorgon.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna