Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD och adlinks

Blazer set här (klick!) – Glitter tee dress här (klick!)

WE ARE LIVE!!!!!!!!!! (med alla produkter som ska vara ute nu idag nu)

Vad tycker ni om kollektionen? Älskar ni den lika mycket som den förra? Älskar ni denna mer? Ogillar ni denna mer än den förra? Hur går tankarna? Berätta allt. Är så spänd på att höra.

HÄÄÄÄÄÄÄR kommer ni till kollektionen!

Jag är ledsen att några items inte kommit in på lagret ännu, men det har blivit förseningar och det är inget jag kan rå för. Detta gäller ex camo jackan, pleated dress, de slitna jeansen osv. Det mesta finns dock på lagret och jag hoppas verkligen att ni gillar även den här kollektionen. Den är precis som den förra tänkt för alla kroppstyper och jag bär nog faktiskt mest M/38 i den här kollektionen.

Silk dress här (klick!) – Kappa coming soon

Glitter set här (klick!)

DETTA ÄR SÅ SNYGGT och så poppis!

Så vill ni ha det, skynda er. Det går snabbt!!!!

Cut out shoulder dress här (klick!)

Denna finns även i svart och i jumpsuit som ni ser nedan.

Camo tee dress här (klick!)

Jumpsuit här (klick!) – Blus här (klick!) – Rouched skirt här (klick!)

Glitter set här (klick!)

Glöm ej att detta setet finns i svart också. Jättefint att ha på nyår till exempel om man ej vill ha klänning utan gärna kör byxor istället. En annan fin nyårs klänning kommer lite längre ner med. Ni kommer älska den.

Pleated set (kommer under dagen)

Finns även i vinrött och är så freakin’ hooooot!

Glitter kimono dress här (klick!) – Pleated dress coming soon – Glitter tee dress här (klick!)

Den klänningen jag bär till vänster är annars en perfekt nyårsblåsa. Kommer nog själv bära den på nyår beroende på vad jag hittar på. Den är så fin och finns även i andra färger också så som silver, marinblå och camo.

Blazer set här (klick!)

WAAAAAAAAAAH, nu kör vi!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna