Äntligen landat och äntligen har jag tid att ordentligt uppdatera er om min lanseringsfest för min andra klädkollektion tillsammans med NA-KD. Ingen av mina gäster visste vart vi skulle någonstans utan jag hade bara sagt till dem att infinna sig på Karlaplan klockan 16.37. Sedan fick alla en varsin ögonbindel och så åkte vi iväg till destinationen som var restaurang ART. Ett relativt nyöppnat ställe i Stockholm som är influerat ifrån New York och två av mina favoriterrestauranger La Esquina och Beauty & Essex så det var ju givet att vi skulle ha mitt event där eftersom att viben vi ville åt var just New York.

Ungefär så här roligt såg det ut med ögonbindeln haha. Det var till och med roligt för mig att ha på mig en ögonbindel trots att jag var fullt medveten om vart vi skulle någonstans.

Där serverades det först en fördrink ute i galleriet, en Moscow Mule a la Hannalicious med jordgubbssmak. Riktigt goda drinkar!

Och så höll jag ett litet tal, visade upp kollektionen och sa åt alla att de fick plocka med sig sina favoriter hem. Vissa av tjejerna bytte även om till några av deras favoriter.

När klockan blev 17.30 så skulle jag öppna ett kuvert.

Där det stod att jag skulle lyfta på telefonen i telefonkiosken. Kan ju även tilläggas att jag inte visste någonting om kvällen, det enda jag visste var att vi skulle vara på ART och att vi skulle få en ögonbindel på vägen dit.

Dörrarna till restaurangen öppnades och när jag går in genom entrén sätts min favoritlåt just nu på och så står personalen på rad, iklädda i min kollektion med isfacklor och välkomnar oss. Det var såååå fett haha. Blev riktigt taggad på kvällen då. Kommer för evigt minnas just det ögonblicket och den känslan varje gång jag hör den här låten efter det.

Ganska straxt därefter får jag ta en bodyshot från den här snyggingen!

Ni som hängt med ett tag har ju koll på bodyshot traditionen.

Hade på mig min snygga camo tee dress kvällen till ära!

I början av kvällen hade vi restaurangen för oss själva men sedan fylldes den på med andra gäster vilket var roligt. Märkte dock inte av de andra för var så inne i mitt och mina tjejer.

Serverades en massa smårätter och satt aldrig med ett tomt glass. Servitörerna var riktigt duktiga på att fylla på glasen ska jag lova er. Men sådant älskar man ju. Riktigt riktiga trevliga var dom och ägaren Roy var en stjärna.

Alla fick ett varsitt kuvert med uppdrag de skulle göra under kvällen och precis här så utför Andrea sitt uppdrag och Malin som fotade under kvällen fotade ögonblicket, jag skrattade så jag fick ont i magen.

Är så lyckligt lottad som är omringad av så många fina, drivna och duktiga tjejer. Älskar varenda en av er! Och hela NA-KD teamet som styrt upp hela middagen också, wow säger jag bara.

När vi började känna oss färdiga med maten började shots rulla in ifrån baren.

Jag hoppade lite mellan borden för att hinna hänga med alla!

Fantastiska party productions hade gjort snyggaste Hannalicious for NA-KD skylten! Ska be dem skicka hem den till mig så att jag kan spara den som minne. Vet inte om ni förstått det än men tanken med hela kvällen var att den skulle vara full av överraskningar och att den skulle vara i min härliga New York vibe anda. På inbjudningarna skrev vi, let’s party like Hannalicious och det var exakt så det blev. Det spelades rnb musik, vi drack massvis med bubbel och allt var extra allt.

Sen stängdes musiken av i hela restaurangen och in kom den här snubben och började uppträda. Han var så duktig och hade till och med satt ihop en liten låt/ text till mig. Hur roligt? Garanterat en av höjdpunkterna på kvällen.

Ja det var lite genant haha!

Inte varje dag någon sjunger för en på en fullsatt restaurang.

Dani min stjärna, hon bar det här setet och gjorde allt för att jag skulle ha en rolig kväll. Så synd att Malin som fotade inte var med senare under kvällen när vi gjorde ett pittstopp på Kasai och Danijela blir utburen på brits av personalen och jag ska ta en bodyshot ifrån henne.

Tack alla för att ni kom och gjorde min kväll helt magisk! Vet inte hur jag någonsin ska kunna toppa det här eventet. Har satt ribban högt för nästa lanseringsevent hehe.

Glöm inte att köpa kollektionen HÄR!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna