God morgon!

Har en betydligt lugnare vecka denna veckan än förra. Men av egen erfarenhet så vet jag ju med mig att det sällan brukar sluta upp med lugna veckor för mig men jag ska verkligen försöka den här gången – tacka nej till events, inte boka in mig på för mycket kompishäng, se till att jag har kvällarna för mig själv hemma i lägenheten så jag kan laga någon god middag etc. Det låter väl bra? Här är i varje fall veckans schema…

Måndag: Vaknade sjuk så ska jobba hemifrån och försöka ge mig ut på en promenad för att hämta ut min dörrskylt på NK. Behöver beställa kläder och planera inför Florida.
Tisdag: Förhoppningsvis kunna boxas (men tror det kommer bli svårt…) sen ska jag på julfrukost hos Nouw + jobba hemifrån igen.
Onsdag: På onsdag ska jag ha en ”fixar-förmiddag” – fixa naglarna, göra pedikyr och färga bryn och fransar etc.
Torsdag: Boxas följt av frukost på Berns med en nyfunnen vän.
Fredag: Förhoppningsvis träna Fashionablefit. Sedan möte x 2, ett via skype med Canada och ett någonstans i stan. Ska också senast fredag skicka in 5 stycken idéer till ett hemligt projekt. Så behöver leta inspiration för fullt under veckans gång.
Lördag: Möta upp familjen på Arlanda och åka till Florida!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna