Inlägg innehåller adlinks 

Jag visste att jag skulle bli sjuk efter den här hektiska veckan… Vaknade vid 05.30 imorse och har precis druckit upp min tredje kopp te med honung. Men nu ska jag berätta för er om min helg som började redan i torsdags med att jag blev överraskad på Riche av Lojsan, Dani och Julia, min redigerare. Jag trodde att jag skulle träffa Monique ifrån NA-KD för att gå igenom launchen men istället satt mina bästisar där med ett stort leende på läpparna. Första gången jag någonsin blivit riktigt överraskad faktiskt. Hur kul?

Vi åt en mysig lång frukost och jag försökte att lägga ifrån mig telefonen för att njuta av det istället för att stressa upp mig över att lanseringen blev så himla försenad. Sen fick jag skynda mig hem för att hinna fixa mig inför en inspelning jag och Molly skulle göra med Glossy Box hemma hos mig.

Vi skulle ha lite Glossy Box julmys så Celina som jobbar där hade köpt med sig lite pepparkakor och lussekatter. Supermysigt! Längtar till jul nu, men gud det kommer gå så fort.

Mina fina tallrikar hittar ni här (klick!) – vet att ni är många som frågat efter dem.

Och dricksglasen här (klick!)

Sen blev klockan 14.30 och då hade NA-KD och jag bjudit in några av mina närmsta att få hår och smink stylat på Styleport. Min make up artist Lorin kom också dit och fixade min sminkning och jag blev så nöjd med både hår och make. Aldrig blivit så nöjd förut!

Kolla hur snygga vi blev!

Byxorna jag och Lojsan bär här är givetvis de perfekta bootcut pantsen ifrån kollektionen. Ni måste köpa dem, de är tamefan de bästa byxorna jag någonsin haft i min garderob någonsin. Ni hittar dem här (klick!). Och Dani bar min kollektion hon också, det setet hittar ni här (klick!).

Sen var det ju dags för lanseringseventet och allt om det hittar ni ju i inlägget nedan samt i filmen som Julia klippte ihop till mig och NA-KD. Filmen är verkligen så härlig för där fångas verkligen viben för kvällen, ni måste se den.

Eftersom att jag och Dani gick all in i torsdags efter mitt event så möttes vi upp på en gemensam frukost på vårt ställe Nyko. Åt en varsin scrambled eggs and avokado toast och skrattade åt gårdagen med tjejerna som jobbar där som vi lärt känna lite eftersom att vi är där så ofta hehe.

Sen hängde vi hos Dani, lyssnade på musik och bara pratade och skrattade åt torsdagen och hur roligt vi faktiskt haft det. Det var länge sedan jag hade en sådan rolig kväll! När klockan närmade sig två så kom Lojsan och joinade tjejsnacket och så gick vi ner till Nybrogatan 38 och satte oss på uteserveringen.

Haha här ser ni verkligen hur slitna vi var….

Drack en varsin varm choklad med grädde och marshmallows.

Alltså WOW vad god den var!!!

Sen gick vi hem till mig, öppnade en flaska bubbel och fixade oss till den här listan där jag samlat mina favoritlåtar just nu. Det vankades nämligen julbord som jag hade bjudit in till och OM jag ångrade att jag hade lagt den dagen efter min lanseringsfest….. Jo tack.. Men det var bara att bita ihop och sätta på sig sitt bästa humör igen.

Ser ju ut som att jag lyckades rätt bra på den här bilden iaf!

Hade på mig min kollektion kvällen i ära, kände mig så fin i den här klänningen. Vill typ ha den på julafton också eller kanske på juldagen, den är verkligen to die for. Här hittar ni den!

Julbordet åt vi på Hallwyskas inglasade innegård och det var så mysigt!!! De hade gjort så himla fint jag menar kolla bara på dom här bilderna. Och gott var det också. Det var ju trots allt årets första julbord.

Och hur fin är klänningen? Den ser så sjukt lyxig och exklusiv ut!!!! Vilket man älskar, inte sant? Lovar att ni kommer göra succé på julfesten med den här klänningen för det gjorde jag i fredags minsann.

Dessa gullisarna plus Lojsan var mitt trevliga middagssällskap. Och så kom en killkompis förbi på några drinkar med. Vi hade en så mysig middag och tjejerna delade med sig av så sjukt roliga historier  om deras förflutna att jag skrattade så jag fick ont i magen.

Avslutade middagen med för många hotshots och tog oss utanför vår comfort zone genom att hoppa in i en taxi som tog oss till söder. Resten är historia!

När jag vaknade i lördags så gjorde jag inte många knop ska jag säga er. Var inte utanför lägenheten en endaste gång på hela dagen och sov ikapp den dåliga sömnen ifrån natten var och varannan timme. Testade lite olika glassorter på min instastory och hade flera timmars långa telefonsamtal med den ena och den andra.

Det enda jag åt på hela dagen var popcorn och glass och när jag skulle försöka sova sen på kvällen så gick det bara inte. Var vaken ända till 03 vilket är extremt ovanligt för att vara mig. Men låg liksom och reflekterade över veckan och tänkte på livet. Typ hur jag önskade att mitt liv såg ut och hur jag hade velat att mina relationer till min familj och mina vänner alltid var. Hur jag vill att folk ska uppfatta mig. Hur jag vill vara. Hur jag vill se ut. Vad jag vill tjäna. Hur jag vill prestera på jobbet. Hur han jag vill att han jag en dag ska dela mitt liv med ska vara och behandla mig. Ja, ni fattar. Nu lät det typ som att jag låg och beklagade mig över livet och det gjorde jag verkligen inte. Jag älskar mitt liv och jag älskar mig själv men jag är sugen på förändring. Hänger ni med? Fick i varje fall inte många timmars sömn lördag-söndag heller eftersom att jag var tvungen att gå upp klockan 06 i söndagsmorse.

Då det vankades bloppis på Sofacompany!

Med den här sköna bönan och Alice, Andrea och Matilda – tre andra bloggare.

Jag hade så mycket saker så det är faktiskt helt sjukt att jag knappt hade med mig någonting tillbaka hem. Tack alla som kom förbi och handlade. Ni är så gulliga varenda en av er!

Done for the day!

När jag kom hem organiserade jag upp lite i hemmet och med alla julklappar. Jag har faktiskt fixat det mesta nu men har några mer kvar att köpa vilket jag måste göra denna veckan då jag åker till Florida på lördag och inte kommer hem förrän dagen innan julafton.

Till middag blev det bubbel och småplock på en rooftop bar borta vid Centralstationen å det såg nästan ut som att jag var i fjällen med tanke på valet av outfit. Men jag gillar det. Så mysigt att springa runt i fodrade skor och pälsjacka nu när det börjar kallna.

Och till alla er som frågade om den gula, fina blusen som jag hade på mig igår så hittar ni den här (klick!). Kostar endast 349kr och är så himla fin. Speciellt på oss blondiner tycker jag. Gult + blond = Perfect match.

Ja, det var min helg mina vänner och snart tänkte jag lägga upp veckans planer trots att de denna gången är rätt få eftersom att jag verkligen behöver vila upp mig efter förra veckan.

Vad har ni gjort för skoj i helgen?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna