Har äntligen kommit fram och kommit iordning till Naples och hotellet vi ska bo på dessa två veckorna efter en långbilresa med stop over ifrån Miami när vi landade igår. Hade en rätt jobbig resa eftersom att jag fortfarande är sjuk så känner mig väldigt hängig, febrig och hostig vilket känns sådär. Därav att jag inte riktigt orkade fota något igår. Därför får ni hänga med på mitt fredagsmys som jag hade kvällen innan jag åkte med dom här två gullisarna.

Vi åt tacos och tittade på idol-finalen hemma hos mig vilket var så mysigt! Eller tittade och tittade på idol-finalen vi pratade mest om annat men sedan när vinnaren skulle koras, då tittade vi. Tycker ni rätt person vann? Jag vet faktiskt inte vad jag tyckte har inte följt programmet direkt. Det jag kom fram till däremot är att jag verkligen behöver fler myskvällar i mitt liv. Jag underskattar det.

Mini var givetvis också med och myste och ville äta tacos…

Gick och la oss sent och sen så åkte jag tidigt på lördagsmorgonen till Arlanda där jag mötte upp familjen och givetvis gick igenom horoskopet i alla tidningar jag kom åt. Brukar ni också göra det? Det är nämligen det absolut första jag läser när jag öppnar en tidning, tycker det är så roligt. Önskar däremot att jag visste lite mer om stjärntecken. Ska lära mig mer om det.

Kan någon av er mycket om stjärntecken eller har ni något tips på vart man kan läsa om det? Jag brukar googla men tänker om ni har något sådant där super-tips eller liknande? Tycker verkligen att det är så roligt och så intressant. Allt stämmer ju in hela tiden.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna