Playsuit from Hannalicious for NA-KD

Har vloggat hela dagen idag, så vad vi har haft för oss just idag får ni se om 1-2 dagar. Tills dess får ni börja längta efter den här playsuiten som jag designat och släpper om ca 2 månader. Hur härligt? Den är så fin. Tror dock att ärmarna ska bli aningen kortare än vad de är nu och så kommer det komma en bättre resår så att den sitter uppe, nu får jag hålla lite i den hehe.

Osäker på vilka färger den kommer i också, kan vara så att den även eller faktiskt endast kommer i rött vilket kommer bli så himla himla fint. Jag vet, så dåligt att jag inte har koll men det har varit så många designer och färger att jag är helt virrig i huvudet numera.

Well oh well, gillar ni playsuiten? Hjärta hjärta hjärta isf.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna