Hej finisar!

Tänkte bara uppdatera er med några fler beach/ bikini-bilder. Det är typ de enda jag har fotat på resan vilket är rätt ovanligt haha. Oftast brukar jag lägga min fokus på outfits men den här gången har det blivit bikini. Konstigt med tanke på att jag inte känner mig i form just nu men det vi kan lära oss av det är att jag älskar mig själv och min kropp och känner mig fin oavsett om jag känner mig i form eller inte.

Igår låg jag och läste lite Denise Rudberg på stranden. Älskar att läsa böcker på semestern, det är förövrigt också enda gången jag läser böcker för annars har jag väldigt svårt att finna ro och avkoppling i att läsa en bok.

Bikinitoppen är ifrån Chiquelle och de höga as snygga bikinitrosorna kommer ifrån Meloonpro och Josefin och Elins kollektion precis som baddräkten jag visade er häromdagen.

Här är en classic frukost vi äter här i Florida också. Banan- och havregrynsgröt med blåbärsmjölk som mamma mixar ihop av mandelmjölk och blåbär. Till det äter vi också smashed avokado on toast.

Okej, nu skriker familjen IGEN haha. Jag måste kila. Idag tänkte vi åka till Fort Myers för att hänga på stranden där. Puss på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna