Ni är många som frågat om Naples tips och ärligt talat så har jag inte särskilt många trots att jag varit här minst 10 gånger sedan jag var 6 år gammal. Eller det beror väl på vad för typ av tips man vill ha iofs. Restaurangtips exempelvis, har jag verkligen INGA. Jättetråkigt men vi har alltid hyrt lägenhet i samma lägenhetskomplex (Park Shore Resort) när vi varit här och lagat mat själva och typ suttit på balkongen och käkat.

Men ett strand-tips jag skulle vilja ge er är Barefoot Beach i Bonita Springs. Vi var där igår och det var så fint. Nu är iofs stranden i Naples minst lika fin. Men det kan ju vara roligt att variera sig och Bonita Springs är fantastiskt mysigt. Det ligger ca 30 min norr om Naples så det är en rolig dagsutflykt.

Det som är annorlunda med Barefoot Beach jämfört med stranden i Naples är väl att den är mycket bredare. Men annars är det rätt same same. Och det är inget dåligt för stranden i Naples är magisk. Helt kritvit sant och turkost vatten.

Så dagens Naples-tips är Bonita Springs och Barefoot Beach. Och när ni ändå är ute på tur kan ni också åka förbi Fort Myers. Det ligger inte långt ifrån Bonita Springs och det är såååå mysigt och så färgglatt och påminner lite om fantastiska Key West. Minns ni inte när jag och Molly var där i våras? Kolla in det hääääär.

Dessa bilder som jag visade er sent igår kväll är givetvis också tagna i Fort Myers då det finns så många fina färger på husen där å det älskar man ju. Speciellt om man är Instagram craaazzzzzy.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna