Okej, let’s get real. Det kommer komma mer Hannalicious for NA-KD.

Det känns så jävla ballt och stort att jag fått chansen att designa mina egna kläder. Och ännu roligare att berätta att det kommer komma en tredje kollektion, väldigt, väldigt snart. Spännande va? Det jag är mest taggad över är att vi har hittat ett annat silkesmaterial som är lite tuffare och mycket skönare och bättre. Så från och med nu kommer allt i silke släppas i det materialet vilket är as nice. Men nog om det å tillbaka till själva designen och klänningen.

Vad tycker ni om den? Den är one shoulder och lite mer loose. Jag bär 36 på bilderna men ska byta dem till den en 38. Tror den sitter lite mer loose och nice då på mig. Min mamma som är lite mindre än mig har nämligen också haft på sig denna och den sitter så fint på henne. Därför jag tänker att jag kanske bör gå upp en storlek.

Denna kommer att komma i massa olika färger: svart, ljusrosa, denna champagne samt en blommig superfin variant. Nice va? Nu är det dock några veckor kvar innan det här släpps men kan ju vara kul att sukta och längta lite redan nu. Inte sant? Det är så häftigt att jag fått möjligheten att göra detta och ännu ballare att det nu blir min tredje kollektion.

Trots alla färgerna tror jag nog att det här och den svarta blir mina favoriter dock! De är nästan för bra för att vara sanna. Speciellt den här i champagne alltså!!!! DÖR FÖR DEN!!

Just det, för alla er som undrar om storlekar kommer komma in igen ifrån mitt senaste släpp. Tyvärr kommer det inte det. Det gäller att vara först till kvarn. Jag vet att vi gjorde annorlunda i första släppet men det var för att vi hade alldeles för lite kvantitet. Ja, ni minns väl att flera saker sålde helt slut redan första timman?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna