Känner ni igen klänningen? Här är det blomstriga orkidé mönstret som vi har tagit fram till one shoulder klänningen jag visade er igår. Hur fin? Passar alldeles utmärkt till mitt nya väsk-tillskott också.

Jag älskar det här mönstret och ni kommer se det på fler plagg i kommande kollektionen också. Glöm nu inte heller att det är limited edition på allt från och med förra kollektionen så vill man ha något får man vara snabb. Nu släpps ju inte denna förrän om några veckor men bara så att ni vet. Men tycker det är lite roligt också med limited edition för då blir det inte så uttjatat och så blir det lite mer unikt. Visst?

Nu vill jag veta vad tycker ni om det här mönstret?

Klicka på hjärtat om ni gillar den.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna