De flesta av er har säkert druckit några drinkar just nu då klockan precis passerat tolvslaget och det är årets största festdag (juldagen) men min kväll har varit väldigt olik er. Eller ja den började iaf kanske någorlunda liknande er eftersom att jag också startade kvällen med ett glas bubbel men sedan har vi nog tagit skilda vägar. Jag, mamma och mormor har nämligen försökt få kontakt med andevärlden då något helt oförklarligt har hänt mig. Okej nu tänker säkert många av er att jag tappat det helt men det finns ingen annan förklaring än att något övernaturligt har gjort det här. Vad jag pratar om och hur jag får det här klart för mig svart på vitt kommer ni få se i nästa youtube video. Cliffhanger, jag börjar gråta för att jag blir så tagen!!! Inte för att jag blir rädd utan för att jag blir så paff. Ni måste se det! Tills dess hoppas jag ni får en fantastisk kväll ikväll.

Var rädda om er! <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna