(Mina top 9 mest gillade bilder på Instagram i år)

Jag trodde att att mitt 2016 princip var omöjligt att bräcka men då hade jag ingen aning om vad som skulle komma att hända år 2017 för det här har ju 100% varit mitt bästa år hittills. Blir alltid åren bara bättre och bättre eller komma man komma till en ålder/ en punkt i livet när det bara går utför? I hope not. För fortsätter det såhär kan jag inte se hur jag inte kommer leva lycklig i resten av mina dagar haha.

Absolut att jag har haft det jobbigt stundtals för att jag haft väldigt svårt att ta det lugnt och ta hand om mig själv men over all så har jag verkligen bara haft ett roligt, fartfyllt och händelserikt 2017. Jag har liksom släppt inte bara en utan hela två klädkollektioner, köpt lägenhet! Jag har för fasen också köpt min alldeles egna lägenhet!!!! Jag förminskade brösten.. Ja, jag har gjort massa. Här kommer en recap på de första 6 månaderna och vad mina highlights och mest lästa blogginlägg var då. Del 2 kommer snart…

JANUARI 2017

Firade nyår i London med Chuck Bass – Firade in 2017 med mina bästisar och Chuck Bass i London!

Skrev en burk med komplimanger – Jag har varit dålig på att fylla på den men några komplimanger ligger där i som jag kommer läsa upp på nyårsafton. Jättemysig grej. Jag kanske till och med kan berätta vad det stod i några av lapparna om ni skulle vilja?

Jag från 1 års ålder till idag – Walking down the memory lane. Jätteroligt inlägg att läsa. Måste göra ett till snart.

”Ofta känns det som att folk inte ser mig” – När jag gick tillbaka i arkivet såg jag en rubrik på ett blogginlägg som gav mig den där extra lilla klumpen i magen. Ofta känns det som att folk inte ser mig. Fan vad jag kan relatera tänkte jag, läste vidare och såg att inlägget handlade om att jag kände så där och då i januari föra året. Idag, december nästan ett år senare, känner jag likadant.

FEBRUARI 2017

”Mina 10 absolut bästa restaurangupplevelser världen över” – Skrev om 10 stycken restaurangupplevelser that have blown my mind away. Å ni borde verkligen läsa det inlägget, 10 stycken as bra restaurangtips liksom som ni INTE får missa.

Jag förminskade brösten – Jag genomgick den där operationen som förändrade mitt liv! Är så himla glad för att jag vågade! Och till alla er som hör av er och frågar saker kring just min operation, gå in på min kategori BRÖSTFÖRMINSKNING här i bloggen och läs mer. Har skrivit så mycket om den där.

Gjorde en investering – Å köpte en Rolex när jag var i Dubai! Ni när många som har frågat om min klocka och jag vet inte riktigt varför jag inte skrivit om den eller jo det vet jag, jag har väl känt att det blivit lite mycket lyx här på bloggen så jag har inte velat berätta. Men nu vet ni, jag är så stolt över att jag vid 23 års ålder kunnat köpa mig själv min alldeles egna Rolex. Den är så fin och det var väl ändå en milstolpe i livet för mig att göra detta. Älskar klockan och använder den varje dag.

MARS 2017

Fick äntligen se brösten – Och la upp före- och efterbilder.

”Jag känner inte igen mig själv och min kropp” – Hade det kämpigt med bröstförminskningen, kände inte igen mig själv, tyckte det kliade mycket och var deppig över att jag inte kunde träna och bara vara tillbaka i vardagen. Men när jag tittar tillbaka på det här i efterhand så tänker jag verkligen bara STÅ UT, det går fort! Och var försiktig.

Var i Paris – Tre veckor efter förminskningen, så fick inte bära någonting och var lite halvt handikappad. Men det var det värt det. Så skönt att komma ut på något roligt efter tre veckor av uttråkning hehe.

APRIL 2017

Höll i mitt första event någonsin – Och det blev världens succé och satte verkligen ribban för mina nästkommande event. Alla älskade det.

Lärde känna Lojsan – Då jag råkat bjuda in fel Lovisa till ett event jag hade så fick jag istället lära känna världens bästa Lojsan aka numera en s.k bästis! Bästa misstaget ever. Innan vi satte oss här på Nybrogatan och pratade över ett glas rödvin så var vi faktiskt med i en musikvideo med Det Vet Du haha.

Plåtade min första kollektion med NA-KD – I Alicante!

Var med i Nyhetsmorgon – För att prata om bröstförminskningen och hur det är att livnära sig på sociala medier. Det var så roligt! Jag har aldrig varit med i TV på det sättet förut så det kändes och känns fortfarande jättestort och jättekul.

Mina bästa killar ifrån Australien var och hälsade på – Vi sköt lerduvor och spelade kort nere i Norrköping, ute på landet och körde vi beerpong och var ute och dansade a’ la my style i Stockholm.

MAJ 2017

Släppte min klädkollektion – Å det blev succé!! Plagg sålde slut första kvarten och sajten kraschade. Hade sedan det mysigaste och bästa lanseringseventet någonsin på bar 606 på Berns. Sen fortsatte jag med mina närmsta med middag och utgång! Hade så roligt.

Var i Fort Myers och Mallis med Molly – Jag älskar att resa med den tösen. Vi är sånt bra team tillsammans eftersom att vi både ser till att vi får lite avkoppling samtidigt som vi jobbar mer än någonsin när vi är utomlands. Hoppas på fler resor tillsammans 2018.

JUNI 2017

Gick på Summerburst Göteborg och Stockholm – Sommarens höjdpunkt! ALLTID. Eller ja det är nu sommaren börjar. Tycker festivalen brukar sätta ribban för sommaren och längtar redan till nästa år. Då har jag och Dani lovat varandra att vi MÅSTE hänga tho, detta året så sågs vi knappt.

Drog en spontanare till New York med Dani – Var på dagsfest, åt mysiga långa middagar på våra favoritställen och strosade runt i stan. Första gången jag var i New York och inte kände att jag ville göra turistiga saker utan bara kunde hänga och göra vad jag kände för.

Firade midsommar uppe i Norrländska skogarna – Vilket var precis vad jag behövde. Lite alone-time och lite family-time. Jag älskar att vara uppe i sommarstugan uppe i Hennan där det varken finns internet eller vatten tänkte jag säga men vatten finns det faktiskt haha eller ja, man kan ju faktiskt inte dricka det som kommer ur kranen.

Var på Bråvalla – Vilket var så kul! Med tanke på att jag fick spendera hela helgen med mina kompisar ifrån Norrköping som jag typ aldrig ser. Lärde även känna min favvis Daniel mycket bättre den här helgen eftersom att vi hängde med varandra HELA helgen. Så glad för det. Han är så go va!

Fortsättning följer….

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna