Och här kommer den sista och andra delen av hur mitt år har varit (se första delen här). Hoppas ni tycker att det är rolig läsning och att ni peppas och inspireras av inlägg som dessa. Längst ner finner ni även en liten gott nytt års önskning som jag gärna vill att ni läser <3

JULI 2017

Roadtrip till Båstad – Lärde känna Lojsan över en weekend i Båstad på festivalen Summer On och hade det så himla roligt. Bästa sättet att lära känna nya tjejkompisar är att åka iväg på en girls trip tillsammans. Då sparar man ca 20 vinkvällar.

Det här är min favoritbild på mig och Lojsan som vi tog den helgen i Båstad. Jag vet inte varför men jag bara älskar den, så varje gång hon ringer ”Pitbull Lojsan” som hon heter i min telefon så kommer den här bilden upp å lika glad blir man varje gång.

Hannalicious for NA-KD bikinis – Lanserade mitt egen designade lilla bikini dropp som även detta blev succé då den var tillägnad alla oss styrbystade (vill fortfarande gärna kategorisera mig själv som storbystad trots förminskningen haha)… Får fortfarande frågor om de kommer komma in i storlekar igen, men dessvärre inte.

Styrde en överraskning för Anna – Å det blev så himla lyckat vilket var så jäkla kul för hon blev så överraskad som man bara kan bli. Vi bad en av hennes bästa kompisar i Jönköping (där hon kommer ifrån) att ge henne instruktioner om vad hon skulle packa och vart hon skulle befinna sig vilken tid (Anna var nere i Jönköping då). Så när hon förstår att hon ska åka till Göteborg smsar hon mig direkt och bara ”Omg, jag ska till Göteborg. Vad är det som händer?” Jag spelade dum och sen stod vi där och väntade på jäntan när hon anlände och jag har nog aldrig sett en människa så överraskad haha. Fångade det ju givetvis på film också, kolla här! Hade helt klart en av sommarens roligaste kvällar den kvällen när vi firade henne.

Spenderade flertalet lata dagar på landet – Hos Lojsans killes familj som är helt underbara och typ känns lite som en andra familj!! Vi käkade middag i Sandhamn, åkte bort och köpte glass med båten, körde vattenskoter, låg och solade på bryggan och bara hade det supermysigt.

Åkte till Ibiza helt själv – Haha omg lät superdramatiskt men jag var ju faktiskt på Ibiza två-tre dagar själv innan några vänner anlände. Det var så himla avkopplande och jag skulle absolut kunna tänka mig att göra något liknande nästa sommar igen. För dessa dagarna kunde jag ju inte tänka annat än på mig själv, vad jag vill och vad min kropp känner för att göra, äta osv. Så bra grej. Mysigt att göra innan man vet att några vänner kommer ner också för då har man ju hela tiden något att se fram emot. Det hade varit jobbigare tvärtom, att man hade stannat kvar några extra dagar själv efter att ens vänner åkt hem.

Vi bodde på norra delen av Ibiza i en liten by som heter Portinaxt, solade, badade, hyrde en Katamaran, åkte till Formentera, simmade in till en restaurang där vi åt lunch, tränade på mornarna och bara hade det såååå himla mysigt och trevligt. Ibiza var hundra procent höjdpunkten på hela sommaren!

AUGUSTI 2017

Eftersom att jag spenderade hela två veckor på Ibiza i somras så var jag fortfarande kvar där i början på Augusti och det var väl lite då Ibiza-resan egentligen började eftersom att det var då hela tjejligan kom ner. Vi hade livets kväll redan första kvällen när de kom ner så ni kan ju tänka er hur bra även resten av resan blev. Vill verkligen åka ner till Ibiza nästa sommar igen med exakt samma gäng! Sånt dream-team!

Ja menar hur kan man inte, inte vilja hänga med dom här tre jäntorna på Ibiza? Nästan så att jag blir avundsjuk på mig själv. Molly, Mattson och Olli – lova mig att vi gör om detta i sommar? Det var så himla kul. Helt klart top 3 bästa minnet från 2017!

Som sagt, en av 2017’s highlights!

Köpte lägenhet – Ja, här kommer väl en till highlight!!!!! JAG BLEV JU MED LÄGENHET där i mitten av Augusti. Haha så sjukt att jag glömde av detta när jag tänkte på årets höjdpunkter men det är nog för att det känns som att jag bott i min älskade, älskade lägenhet i över ett år redan trots att det faktiskt bara gått tre ynka månader.

Åkte till Schweiz på pressresa – Fasen Augusti alltså, vilken månad det var. Blev ju nerbjuden till Schweiz också och det var också en helt fantastisk resa. Vilken natur och vilket vackert kand! Vill så gärna åka tillbaka dit när det blir snö och man kan åka skidor. Det hade varit en dröm.

Stockholm Fashionweek – Augusti avslutades med några som vanligt hektiska dagar på Sthlm Fashionweek och jag fick låna de snyggaste pälsskorna EVER. De finns faktiskt i butik nu så beställde hem dem häromveckan. Lär med andra ord redan ha dimpt ner i brevlådan nu! YEEEEY!

SEPTEMBER 2017

Bokade en spontanare ner till London – för att mysa med min bästis Olivia! Vi hade två jättehärliga dagar tillsammans, käkade middag, drack vin och dansade till all denna fantastiska rnb musik så fötterna gjorde ont.

Svar på tal – Fick mycket negativa kommentarer på bloggen så skrev ett svar på tal.

 

Fick nycklarna till min lägenhet! – Fasen vad stort det kändes, åh minns pirret när mäklaren sträckte över dem till mig på hans kontor!!!! Dansade iväg som på moln till lägenheten efteråt med mamma för att bara hänga där och planera hur vi skulle möblera, renovera och fixa.

Och så började renoveringen – Å jag trodde aldrig att det skulle hinna bli klart till min inflytt då det här var en vecka innan jag skulle flytta in. Men min inredare Louise lovade stort att det skulle bli färdigt så jag litade på henne.

Åkte till Marrakesh – Medan lägenheten renoverades för fullt hemma och Louise hade koll på att allt gick rätt till så åkte jag och roade mig i Marocko. Eller roade och roade mig, jag plåtades för Deo Doc och hade en supermysig weekend i Marrakesh. Vi bodde och blev behandlade som prinsessor!

När jag kom hem ifrån Marrakesh fyllde jag år och fick äntligen flytta in i lägenheten – Blev bjuden på en liten överraskningsfrukost på min födelsedag och fick hjälp av Herman och mina tjejkompisar Filippa och Olivia att flytta in i lägenheten och hör och häpna, den var klar i tid!! Har hantverkare någonsin varit klara i tid? Var så glad. Å första kvällen i lägenheten beställde vi givetvis hem hämtmat och drack rödvin och snackade skit, så himla mysigt. Sen sov både Anna, Olivia och Filippa över hemma hos mig.

OKTOBER 2017

Sen styrde jag födelsedagsfest (en vecka sent) – Vi åt en minst sagt festlig middag på Kasai som slutade med bodyshots och att vi stod på borden och dansade, följt av en helvkäll på Bergmans med ett gäng vänner. Det var S.Å J.Ä.V.L.A K.U.L – aldrig haft en roligare födelsedagsfest någonsin. Och för er som gillade min blazer dress lika mycket som jag själv, jag har designat en egen och den kommer i Februari!

VEMS ÄR ANSVARET FÖR DIN SJÄLVKÄNSLA? – Skrev en uppmärksammad text om självkänsla. Ni bör läsa den igen och påminna er själva om detta. För det är så viktigt.

Gjorde mitt första köpcenter apperence – I Umeå och vill garanterat göra flera! Det var så roligt och alla var så gulliga och fina som kom fram och kramades och pratade lite med mig efteråt. Det kändes som att alla uppe i Umeå var så trevliga och gulliga. Älskade det. Vill verkligen åka tillbaka dit.

Gick till en spåtant och blev spådd – Fick nämligen det i födelsedagspresent av mina två tjejkompisar Moa och Linnea ifrån Norrköping och det var så himla roligt. Så glad att jag spelade in hela sessionen, ska titta på den någon dag. La ju till och med in lite grann ifrån spådamen i en vlogg, in och kika HÄR!

Oktober var en väldigt bra månad, jag kom in ordentligt i lägenheten, hade lagom mycket att stå i och fotade mycket outfits och dylikt. Hängde mycket med mina vänner, vi satt och jobbade på olika caféer  och bara hade det mysigt.

”De tre saker jag får mest ångest över och hur jag handskas med min ångest” – Skrev ett långt inlägg om ångest, vad jag får ångest över, hur jag handskas med min ångset och några lätta tips och trix för hur man kan bli av med sin ångest.

Hittade en ny rolig träningsform – Nightfight/ boxning med Alexandra Kamperhaug. Det är så jäkla kul och jag är så glad att jag hittat ett träningspass som jag aldrig får ångest över innan jag går dit utan bara längtar till. Hur glatt är inte det? Det är ju så träning ska kännas OFTAST!!!!

Hade två helt fantastiskt roliga och spontana utgångar – Med Molly, Moa och Lollo B! Det är för sällan vi umgås privat och inte i jobbsammanhäng men efter dom här två kvällarna har vi lovat varandra att vi måste ses mer ofta!!! Vi har ju så kul tillsammans.

Var iväg på 24h spa och mys på Råsnäs Slott – Vi var ett gäng bloggerskor som blev ditbjudna av Richard Juhlins alkoholfria bubbel så drack alkoholfria drinkar, åt en fantastisk middag i slottssalen och berätta spökhistorier.

NOVEMBER 2017

Åkte till New York med Lojsan – För att plåta min andra kollektion tillsammans med NA-KD och det blev ju en händelserik vecka minst sagt. Först blev vi fast på Island i flera timmar och sedan tappade flygbolaget bort vårt bagage, vilket var ganska typiskt då hälften av alla kläder jag skulle plåta plus accessoarer låg i väskan och vi inte fick bagaget förrän 3 dagar innan vi skulle åka hem igen (eller fick bagaget fick vi väl inte, vi åkte och hämtade det på JFK själva)…. Men förutom det lilla missödet hade vi en fantastisk vecka i NYC trots att vi jobbade mestadels och kampanjbilerna blev GRYMMA!

Unnade mig också en ny väska – AND STILL ADORE IT!!!!!

Hade ännu en galet rolig tjejmiddag med Molly och Moa – Som är värd att nämna i årsreumsén. Vi skulle ”bara käka middag” som vanligt, och ni kan ju tänka er hur det slutade….. Men oj vad roligt vi hade det. Älskar tjejerna.

Första snön kom och ingen var väl gladare än jag? – Det var så himla mysigt med all denna vita snön som la sig utanför mina vardagsrumfönstren och jag och Lojsan passade givetvis på att ta några härliga bilder i snön och en av dem blev faktiskt en av mina mest gillade bilder på Insta någonsin. Hur skoj? Det trodde man inte.

Fastnade i en hiss med Dani – När vi hade 24h bästis häng och bodde över en natt på Berns. Det var minst sagt en upplevelse haha! Aldrig haft så många views på en live-video någonsin!!!! Så roligt nu i efterhand men där och då var det väl halvskoj haha.

Släppte min andra klädkollektion med NA-KD – Och fick reda på i onsdags att den till och med gått bättre än den första så det känns så jäkla jäkla roligt. Är så glad!!!!!! Hade aldrig vågat tro det.

DECEMBER 2017

Hade mitt lanseringsevent för kollektion nr 2 – Det blev så lyckat! ALLA älskade det. Jag hade skitroligt och blev överraskad flera gånger under kvällen med både det ena och det andra. Fasen, jag kan verkligen styra bra events alltså. Måste ge mig själv en klapp på axeln nu för hur lyckade alla mina event faktiskt blivit. Nu är det ju iofs inte jag som gjort och styrt upp allt på mina event och speciellt inte denna gången eftersom att jag inte hade någon aning om vad som skulle hända under kvällen men en bra gästlista är väl ändå A och O för en lyckad kväll å den är det ju faktiskt jag som bestämt 😉

Var också på en annan as bra fest – Axwell och Ingrosso hade nämligen en liten release fest för deras merch och nya låt Dreamer och det var en såååå rolig kväll. De bästa utekvällarna är ju alltid de som blir så spontana!

Sen åkte jag till Florida – Och fick min första riktiga semester på hur länge som helst. Jag hade verkligen bästa två veckorna där borta i värmen trots att jag låg sjuk första halvan av resan. Behövde den där resan så mycket, inte bara för min egna skull utan även vi familjen TILLSAMMANS. Det var länge sedan vi fick s.k. ”Quality time” tillsammans och reste tillsammans så det var supermysigt verkligen.

Skrev en lägesupdate om brösten – Efter bröstförminskningen.. Att jag är lite orolig för att de växt den del senaste veckorna…

Delade med mig av mina nyårslöften inför kommande året

Firade jul uppe i Hälsingland – Som ni säkert redan vet eftersom att jag bloggade om detta för endast en vecka sedan haha… Men hade som sagt en jättebra jul, fick fina klappar och fina och roliga stunder med familjen.

Och nu är jag redo att gå in i det här nya året med förväntningar, höga mål och en riktigt peppig och härlig inställning till livet, nya utmaningar, nya relationer och allt där till. Så nu vill jag bara önska er ett gott nytt år och en fantastisk nyårsafton. Må ert (och mitt) år bli fyllt med kärlek, framgång och ett härligt uppsving ekonomiskt hehe! Tack för att ni hängt med mig ännu ett år och för att ni fortfarande tycker om mig och min blogg. Det finns inget som gör mig glada än era fina komplimanger och ord. Vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka er ordentligt. Utan er hade nog inte den här bloggen funnits längre, för er fantastiska respons är en stor del till att jag fortfarande tycker att det är lika roligt att fortsätta med det här hela 9 snart 10 år senare.

GOTT NYTT ÅR!!!!!”

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna